Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
silviu:
eu n-am vazut nici un fulg. si nici nu vreau sa vad. nu mi-a placut iarna nici cand eram copil. ma udam la picioare, imi curgeau mucii...
de 3 zile nu am baut cafea. numai ceaiuri.
almi_gabi:
silviu, tu esti racit - de aia bei ceai ;D
nici eu nu am vazut fulgi - cica la mine in cartier e inca "primavara" ;D - si sincer nici nu tin mortis sa vad zapada - imi e deajuns ca este frig si umblu blindata ca un eschimos ;D
Iuliana:
Eu am vazut zapada ieri si mi-a ajuns, gata, nu mai vreau. Am dat-o jos de pe masina cand am plecat de la serviciu si am ajuns cu inima cat un purice acasa, pentru ca spre rusinea mea n -am cauciucuri de iarna (inca) si o amenda e ultimul lucru care-mi lipseste.
Zapada imi place numai daca e vacanta si sunt la munte. In oras ma lipsesc bucuroasa de ea.
Dar voi de ce vreti sa renuntati la cafea? E vren trend nou?
Pentru mine cafeaua de dimineata e ceva ritualic, aproape un rasfat. Unul dintre putinele.
almi_gabi:
iuli, cred ca m-ar bucura sa fie un trend nou lasatul de cafea - poate asa m-ar convinge si pe mine sa o las mai usor ca deja constat ca singurele pauze pe care le am sunt ca sa mai fac o cafea care aluneca pe gat instantaneu de zici ca se duce pe topogan si din rasfat asa cum spui tu a devenit un motiv de pauza si inca niste cofeina in plus de parca nu-mi ajunge cat sunt de agitata - cafea mai imi lipseste !!
varsator38:
Buna dimineata!
nici o cafeluta pe aici :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă