Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (506/584) > >>

bit:
Mie imi vine mai usor (cu toate ca beau cafea de la 16 ani - mama de de vina, ea m-a invatat ;D) sa renunt la cafea datorita faptului ca intotdeauna am asociat cafeaua cu tigara. Daca nu mai fumez, mi se pare cam...cum sa zic, mi se pare fara obiect sa beau cafea. Plus ca dependenta mea de cafea, mai precis lipsa cafelei din viata mea zilnica nu e deranjanta, adica nu imi da dureri de cap sau alt simptome.

almi_gabi:
am mai auzit si la altii ca daca se lasa de fumat cafeaua nu mai are "obiect' cum spui tu - probabil este doar ideea in sine pentru ca eu nu fumez dar cafea beau  ;D

bit:
Probabil ca tu nu asociezi cafeaua cu nimic. Sau (la polul opus), probabil ca e un obicei pe care il consideri parte din propria personalitate.

varsator38:
Buna dimineata!
prima zapada,primi fulgi...ce bucurosi eram,copii fiind,cand ningea prima data...fugeam la sanius,fortand saniile sa alunece mai mult pe pamant decat pe zapada...
spunea cineva pe aici,ca in suflet tot copii ramanem...asa e...indiferent cati ani avem,pastram putin din bucuria aceea,pe care doar copii o au...

Mari_a:
Ce fulgi? Care fulgi? Unde fulgi? Pe-aici nu s-au aratat...
Strada in panta pe care ne dadeam cu sania cand eram copii e si acum tot acolo. Numai sa se aseze ceva, ca-s imediat cu al mic la sanius!

Cu cafeaua, incepand de azi m-am hotarat asa: numai una (cat se poate de mica si slaba!) acasa, dimineata. In rest, ceai! Sa vedem ce iese!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă