Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (42/584) > >>

admin:
Asta este intentia declarata a proiectului: legaturi de prietenie, comunicare in SPATIUL REAL! Ma bucur acum, dar cand o sa ai 300 prieteni o sa fiu de-a dreptul multumit de ce am realizat! (realizat suna un pic cam comunism, oare sa-l eliminam din limbaj?)

marcutza:
incerc sa o atrag pe awana in spatiul real, sper sa reusesc dar am nevoie si de ajutorul ei :) numai asa putem avea o filiala a SinglesCamp in Bucuresti :)

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Luni, 22 Martie 2010, 13:42 ---incerc sa o atrag pe awana in spatiul real, sper sa reusesc dar am nevoie si de ajutorul ei :) numai asa putem avea o filiala a SinglesCamp in Bucuresti :)

--- Terminare citat ---

De abia aştept filiala din Bucureşti. Nu mai scăpaţi de mine.
În stilul meu : mă treceţi la membru fondator? ;D

admin:
Intre a doua tabara si a treia tabara, ne intalnim in Bucuresti. Trebuie sa organizam o intanire, sa-i spunem un meeting, nu neaparat ceva ptrecaret, pt ca sunt de discutat foarte multe aspecte. In 3 zile are sa apara si rubrica de club. Am sa comunic, cati membrii Singles Camp sunt in fiecare localitate, astfel incat sa ne putem da seama de numarul de cluburi, pt ca ele nu trebuie sa depaseasca 30 - 40 persoane. Dar detaliile au sa apara la un articol la care deja lucrez.
Pana atunci Awana, lasa-te induplecata de Marcutza si BUCURATI-VA DE CE ESTE ACUM AFARA!!!! O sa mai asteptam inca un an sa vedem iar primele semne ale primaverii

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Luni, 22 Martie 2010, 13:51 ---Intre a doua tabara si a treia tabara, ne intalnim in Bucuresti. Trebuie sa organizam o intanire, sa-i spunem un meeting, nu neaparat ceva ptrecaret, pt ca sunt de discutat foarte multe aspecte. In 3 zile are sa apara si rubrica de club. Am sa comunic, cati membrii Singles Camp sunt in fiecare localitate, astfel incat sa ne putem da seama de numarul de cluburi, pt ca ele nu trebuie sa depaseasca 30 - 40 persoane. Dar detaliile au sa apara la un articol la care deja lucrez.
Pana atunci Awana, lasa-te induplecata de Marcutza si BUCURATI-VA DE CE ESTE ACUM AFARA!!!! O sa mai asteptam inca un an sa vedem iar primele semne ale primaverii

--- Terminare citat ---

OK, în week-end-ul care vine cred că o "provoc" la o întâlnire de gradul 3.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă