Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
FIF:
"spune-mi te rog, crezi ca nu poti comunica, sta la o barfa (ca sa zic asa) alaturi de fete?"
inevitabil, zilnic, comunic si cate odata stau si la barfe cu fetele. dar e delicat pentru un barbat sa nu le lase sa vorbeasca de ale lor ... oricare ar fi alea!
de exemplu, eu am idei mai colorate despre bucatarie (vezi reteta de salata), despre atitudine (si aici am cele mai multe discutii) !!!
marcutza:
eu una INSIST sa discuti cu noi "fetele" si sunt sigura ca si restul de fete sunt de acord si doresc SI parerea ta si mai sunt sigura ca SI NOI "fetele" putem discuta pe subiecte tipic masculine.
deschide un subiect care-l consider titpic barbatesc:) hai :)
marcutza:
@FIF de ce nu deschizi topicuri pe ceea ce-ti place :)
adminu' :) unde-i prietenul tau, cel de care vorbeai in reportaj, adu-l aici sa intre in atmosfera :)
admin:
Iti scrisem ca am perceput ceva nelinistitor si am vrut sa ma asigur ca totul este ok!
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Luni, 22 Martie 2010, 13:23 ---Iti scrisem ca am perceput ceva nelinistitor si am vrut sa ma asigur ca totul este ok!
--- Terminare citat ---
Da, totul este OK! M-am conversat cu marcutza până acum. Deja pe site-ul tău am reuşit să cunosc pe cineva.
:D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă