Arhiva > Arhiva
Invitatie la cafea!
Lunaintrestele:
--- Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:43 ---
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:37 ---Sincer ma asteptam la acest raspuns ( sa vb pe forum ::)).
Dar sa sti ca si privatu e bun...aveam ceva idei legate de comunicarea pe forum.
--- Terminare citat ---
Poti contacta Admin si iti spune el mai multe despre mesajele personale. Precis ai primit e-mail de la el. Raspunde-i si sigur iti da detalii.
--- Terminare citat ---
da da ...ms ca mi-ai amintit de e-mail ...m-a prins cu totu forumul:)
almi_gabi:
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:47 ---da da ...ms ca mi-ai amintit de e-mail ...m-a prins cu totu forumul:)
--- Terminare citat ---
Mie imi spui cu este! :D Te apuci sa scrii in idea ca postezi cateva mesaje si constati apoi ca este greu sa te mai opresti pentru ca vrei sa raspunzi la toata lumea!
Lunaintrestele:
--- Citat din: awana din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:51 ---
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:47 ---da da ...ms ca mi-ai amintit de e-mail ...m-a prins cu totu forumul:)
--- Terminare citat ---
Mie imi spui cu este! :D Te apuci sa scrii in idea ca postezi cateva mesaje si constati apoi ca este greu sa te mai opresti pentru ca vrei sa raspunzi la toata lumea!
--- Terminare citat ---
Si mie imi place...intodeauna mi-a placut sa comunic sau mai popular spus sa "trancan ca o moara stricata":)).
Uite propuneri de topic:
1. Propuneri de teme. ( de aici poti face o selectie si sa vezi ce teme merg)
2.Intalnirea de sambata seara ( pe forum :D).
3. Domnul / Doamna de saptamana sau luna aceasta. ( se poate face chiar si sub forma de concurs/premiu si atunci se va aplica si un regulament de participare , se mai poate face un vot ptr participanti etc.)
almi_gabi:
--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 21:57 ---
Si mie imi place...intodeauna mi-a placut sa comunic sau mai popular spus sa "trancan ca o moara stricata":)).
Uite propuneri de topic:
Intalnirea de sambata seara ( pe forum :D).
--- Terminare citat ---
La asta de ce nu dai drumul chiar acum ca tot este sambata seara. Apesi pe subiect nou, ii pui titlul si prima postare. Hai ca stii.
Lunaintrestele:
Ma gandeam la ceva un pic organizat ..gen anuntata tuturor membrilor.( iar daca nu fac eu postari e ptr ca nu doresc sa "sar calul" cu entuziasmul meu si sa nu deranjez).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă