Arhiva > Arhiva

Invitatie la cafea!

<< < (24/584) > >>

admin:
Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!

Lunaintrestele:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:13 ---Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!

--- Terminare citat ---

Dupa ce mi-ai taiat din elan ( si cred ca am fost inteleasca gresit la cealalta rubrica)...curajul meu e mai limitat:))

almi_gabi:

--- Citat din: Lunaintrestele din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:15 ---
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 20 Martie 2010, 22:13 ---Curaj luna, aici nu este loc de formalism sau de protocol. SAectiunea aceasta din forum este rezervata exclusiv ideilor si propunerilor voastre. Daca functioneaza ok, daca nu, ce se poate intampla? Nimic!

--- Terminare citat ---

Dupa ce mi-ai taiat din elan ( si cred ca am fost inteleasca gresit la cealalta rubrica)...curajul meu e mai limitat:))

--- Terminare citat ---

Haide luna, deschide topicul odata ca vreau sa postez in seara asta si mi s-a facut somn. Maine nu mai este sambata. Hai!!!! :)

almi_gabi:
Va las cu bine.

Buna noapte!

Lunaintrestele:
Ne-ai provocat si acum ne parasesti?

Somnic pufos.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă