Arhiva > Arhiva

Perceptii despre sexul opus

<< < (29/30) > >>

bit:
Btw, sper ca nu m-ati luat in serios
Parazitii feat Dan Lazar Toate-s la fel (cenzurat)
  ::) (>:D >:D >:D)

Caroline:

--- Citat din: bitek din Marți, 25 Septembrie 2012, 21:18 ---Btw, sper ca nu m-ati luat in serios

--- Terminare citat ---

Cine zice, ala e!  :P

bit:
Iote, ma, ca se-nvata C. cu trollii!  ;D Bine, bre!  :magic:

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: collin_pow din Marți, 25 Septembrie 2012, 21:04 ---Si eu la fel Caroline... si ca noi toti jucatorii la loterie :)

--- Terminare citat ---
asa si trebuie. mai bine sa-ti para rau pentru ce-ai facut, decat pentru ce nu...

Caroline:
Nu stiu sigur unde ar trebui sa postez noutatea... incerc aici.
Am primit intamplator pe email un spam la un site... care incepea cu un test IQ. Zic sa-l fac si ma inscriu... cand colo, ce sa vezi, site-ul este unul de gasit potrivitu'... da' nu oricum! E prima data cand vad teste IQ, EQ, de personalitate si altele pe acelasi site cu o baza de date de dating. Si care iti mai si calculeaza toate astea in extenso... Adica, de exemplu, nu "potriveste" doua persoane de sex opus numai dupa o cifra de IQ sau EQ, ci si dupa tipul predominant de IQ. De exemplu, conteaza la "potriveala" daca e vorba de o inteligenta verbal-lingvistica sau logico-matematica... plus articole despre :D

Voila:
www.iqelite.com

Concluzia este ca... oricum n-aveam de gand sa-mi fac abonament Premium ca sa ma dating... da' testele detaliate, cu sfaturile de rigoare le-am facut gratis.  :giggle: Aviz amatorilor... de diverse perceptii despre sexul opus si despre sine :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă