Am discutat la pensiune si avem acolo:
- wireless free
- o sufragerie mare in care putem tine petrecerile
- tacamuri, vesela de preparare si de servire a mesei
Am deja lista de aprovizionare facuta, asa cum va spuneam vineri seara o sa facem un grill cu piept de pui, cotlet si mititei, garnitura de cartofi si salata de muraturi, iar pt micul dejun de sambata si duminica vor fi cafea, ceai, lapte, oua, cremvursti, carnati (o sa iau si niste zeama de varza cu mine pt a-i fierbe in ea), jumeri, slanina de casa, telemea, zacusca de cas, gem. O sa aduc si 4 paini mari din cele din care pregatesc la Sibiel in cuptorul taranesc de afara.
Pentru restul de mese (pranz si cina de sambata) asa cum va spuneam avem 2 optiuni: sa luam masa undeva in zona, sau sa se pregateasca ceva in pensiunea in care stam. Decidem vineri seara.
In privinta bauturilor: fiecare sa-si aduca apa, suc, ceea ce stie ca de regula consuma. Cu bauturi alcoolice: am sa aduc de la mine de acasa niste vin pt fiert si tuica. Daca aveti pe acasa, puteti face la fel.
Grill-ul are sa inceapa undeva in jur de ora 17.00 - astfel incat sa putem servi masa in jur de ora 18.30 - 19.00. De aceea este bine sa ajungeti in jur de ora 16.00 la pensiune, cel tarziu la 19.00 cand se va servi mixed grillul. Carnea nu mai poate fi reincalzita si nimeni nu poate garanta la masa campeneasca ce ramane pt cei care nu participa la masa in acelasi moment cu ceilalti - ca la orice masa tip bufet, de altfel.
Pana la ora de servire a mesei, as fi dorit sa facem acel joc al cunoasterii, care foarte usor si rapid da posibilitatea unei conversatii scurte intre fiecare dintre cei prezenti. Este important pt a nu ne ajuta de introduceri protocalare, eu sunt X....si eu sunt Y.....De aceea am rugamintea si organizati-va transportul si ajungerea la pensiune in timp util.
Prima seara o sa va prezint cateva filmulete si poze din primele tabere si din alte actiuni, asta nu prea mult sa nu plictiseasca. Avem apoi posibilitatea unei mici sau mai mari petreceri acolo, functie de cum rezistati fizic.
A doua zi mergem pana la Bran, vizitam Castelul, mai facem o plimbare in zona si ne intaorcem pt masa de pranz, pregatita sau luata acolo in jur.
Dupa amiaza vreau sa fie ceva mai fun, pregatesc cate ceva, daca mai aveti si voi idei, va rog sa veniti cu ele, sa le folosim acolo.
Seara petrecere si daca ne ajuta Radu, karaoke.
Vreau sa fie ceva lejer, luati programul doar ca pe ceva cadru, nu incorsetant sau prea riguros.
Ca intotdeauna va spun si voua acelasi lucru: lasati orice problema, orice lucru neplacut acasa, acolo mergem sa ne distram si sa simtim bucuria celui de langa noi si a grupului in ansamblu. Acolo nu ne plangem de nimic, venim doar cu lucurile bune la noi. Nu incarcam pe cel de langa noi cu cele negative si asa fiecare le are sufiecient pe a lui. Pt ca atmosfera sa fie ok in ansamblu, atunci fiecare dintre noi trebuie sa adauge ceva bun la ea. Sunteti un grup nou in marea majoritate, nu sunt printre voi decat 5 vechi. Sunteti persoane cu profile diferite, aveti compatibilitati dar si lucruri care va despart. Regula intr-un grup este sa fiim toleranti, altfel sansele de armonizare sunt mici. Este suficienta o remarca sau o vorba aruncata neverificat si poate "taia" pe cel de langa noi pt doua zile. Si fiecare vine acolo sa se relaxaseze, sa castige noi prieteni si sa uite pt 3 zile de ce probleme are.