Autor Subiect: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012  (Citit de 51446 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
« Răspuns #105 : Vineri, 03 Februarie 2012, 21:42 »
Se poate fara petrecere si dans? Sa indrazneasca cineva sa se planga ca nu mai poate....
Vreau sa zic ca avem noroc sa-l avem pe Radu cu noi, la Pustnicu a fost DJ, MC, a pus karaoke, super!

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #106 : Vineri, 03 Februarie 2012, 21:43 »
ok! :)
m-am linistit! nu iau pantofi cu toc.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #107 : Vineri, 03 Februarie 2012, 21:47 »
Eu sper ca toata lumea va veni imbracata cat mai lejer si mai sport. Se subintelege cred.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #108 : Vineri, 03 Februarie 2012, 22:15 »
trenul de la 8.25 trece si prin campina? daca da, ne vedem in tren fetelor!
Sigur ca da! Daca nu, il deturnam!  :)
Acum m-am uitat pe mersul trenurilor: IR 1582 pleaca la 8,25 din Bucuresti, la 9,28 e in Cimpina si la 11,00 la Brasov. Sa vedem mai departe cum facem...

Offline bubulina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #109 : Marți, 07 Februarie 2012, 21:34 »
Hello!hello! unde plecati fara mine? daca mai aveti un loc in bagaje, as vrea sa ma luati si pe mine cu voi! abia astept sa va cunosc.
deci, daca a renuntat cineva sau mai este un loc liber sun mot in fruntea listei! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #110 : Marți, 07 Februarie 2012, 21:53 »
Maine iti dau un raspuns Bubulina, dupa ce aflu din agentie daca s-a ocupat locul care-l retinusem pt cineva care nu a mai confirmat in final.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #111 : Vineri, 10 Februarie 2012, 22:39 »
      Gigi stiu ca esti plecat o perioada. Totusi as vrea sa merg si eu in tabara New Entry din 24-26 fevr., poate se mai gaseste si ptr mine un loc. M-am decis mai greu ca nu stiam de la inceput daca voi fi libera in perioada cu pricina. Ptr ca s-a amanat Carnavalul ptr martie, sa sper ca voi putea si atunci dar pana una alta as fi vrut si eu acum in fevr. Poate am noroc, nu-i asa Gigi? Toate cele bune!

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #112 : Marți, 14 Februarie 2012, 08:51 »
Intrebare catre Bucuresteni si nu numai: credeti ca putem ajunge la Bran saptamana viitoare sau mai bine se amana?...:(

O zi buna, Tatiana

Offline cristina34

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #113 : Marți, 14 Februarie 2012, 10:33 »
buna
tot pt bucuresteni
in caz ca nu se amana, mai sunt persoane care inca nu stiu cu ce sa mearga ,in caz ca se va circula "normal"?
daca mai sunt interesati, poate gasim o masina care sa ne duca pana acolo...si sa platim benzina si "uzura"
ce ziceti?

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #114 : Marți, 14 Februarie 2012, 11:34 »
Tare rau imi pare ca nu ma pot alatura la aceasta tabara new entry....locatia estre superba si sunt convinsa ca va fi foarte frumos.
Din pacate, deja am niste proiecte in desfasurare si astea ma retin pe aici un timp. :(
Poate n-o fi inca momentul potrivit pentru mine, dar abia astept impresiile de acolo. :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bubulina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #115 : Marți, 14 Februarie 2012, 21:09 »
Multumesc foarte mult Gigi! Samiza a fost atat de amabila incat mi-a facut rost de un loc la aceasta intalnire. Am facut plata, iar acum abia astept sa va cunosc pe toti!Sunt sigura ca ne vom simti bine  impreuna si va fii un weekend placut.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #116 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 17:33 »
Tatiana, te rog nu mai lansa intrebari de genul celei postate fara sa intrebi un organizator, care este consecinta unei amanari. Altfel se produce o stare de incertitudine si de discutii inutile. Actiunea de la Bran nu se poate amana, ci doar anula, ori asta inseamna pierderea banilor achitati. Nici un locator nu va returna, dupa regulile pe care le-am tot explicat ca exista in turism, avansul sau o suma achitata pt rezervare.
Amanarea actiunii de la carnaval, daca de acolo ai luat ideea, am facut-o pt ca este locatia mea si mi-am asumat acolo tot ce decurge dpdv financiar dintr-o astfel de decizie. Dar nimeni altcineva nu face, ca locator asa ceva.

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #117 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 20:38 »
                Gigi stiu ca esti plecat o perioada. Totusi as vrea sa merg si eu in tabara New Entry din 24-26 fevr., poate se mai gaseste si ptr mine un loc. M-am decis mai greu ca nu stiam de la inceput daca voi fi libera in perioada cu pricina. Ptr ca s-a amanat Carnavalul ptr martie, sa sper ca voi putea si atunci dar pana una alta as fi vrut si eu acum in fevr. Poate am noroc, nu-i asa Gigi? Toate cele bune!

Bine ai venit, Gigi! Am postat si eu un text acum cateva zile, cel de mai sus. Te rog sa-l citesti si sa-mi spui daca se poate face ceva. Imi place tare mult zona, iar pana la carnaval mai e destul...Multumesc, numai bine!

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #118 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 22:37 »
Draga Gigi,

Imi pare rau sa observ ca ingrijorarea mea , dat fiind conditiile meteo prezente si viitoare, privind modul in care eu si ceilalti bucuresteni am  putea ajunge la Bran in conditii de siguranta  reprezinta doar  un focar de "incertitudine si discutii inutile" si de probleme /implicatii financiare. Asa cum te "citisem" eu de pe forum ma asteptam din partea ta la un cuvant de linistire a starii de spirit  si/sau la o solutie constructiva privind transportul bucurestenilor care cel putin pana la aceasta ora este confuz pentru mine. Am primit insa o lectie  deschisa privind regulile scrise sau nescrise din turismul romanesc si de consecintele lor  in buzunarele turistilor.:((.totusi oare, nu exista si  in turismul autohton  clauze de anulare fara penalitati sau cu penaliati mai mici de 100%? sau clauze de forta majora?

Imi pare rau daca te-am suparat. Eu nu ti-am urmat decat sfatul de a fi deshisi pe forum si de a incerca sa rezolvam problemele impreuna. In niciun caz nu mi-am dorit ca aceasta actiune sa fie anulata.

Si pentru ca totusi ingrijorarea mea ramane reala si constanta as dori sa profit de dorinta lui Valaura11 si de a ma retrage acum, inainte de a mai face alte greseli capitale;). Sper ca sa fii de acord cu aceasta rotatie si sa gasim solutia financiara aferenta. Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #119 : Joi, 16 Februarie 2012, 07:03 »
Toti cei care au fost cu mine intr-o actiune imi cunosc grija si responsabilitatea pe care o am pt grup. Ce trebuie sa se inteleaga insa este ca atunci cand exista un organizator,nu ne putem pozitiona apelativi la tot grupul fara sa ne consultam inainte cu el. Altfel fiecare ar lansa cate ceva care poate deveni inutil dezbatere.La asta m-am referit.Nu la grupaj, nu la ingrijorare. Si eu am stat cu ochii pe meteo inainte de a pleca la Praga si este firesc cand pleci la drum sa-ti iei toate masurile pt a nu te trezi sinistrat pe undeva. Inainte de fiecare tabara consult tot ce tine de vreme, prognoza,influenta, tot. Nu am scris incA nimic despre vreme, cum fac de obicei este pt ca eram plecat, asa cum am anuntat pe forum. Regulile din turismul romanesc sunt aceleas ca si in turismul international, sunt niste reglementari de fapt.Faptul ca punctez aceste lucruri nu pot fi luate drept lectii. Sunt informatii si clarificari. In curand o sa fie lansat un site in care se prezinta multe din aceste probleme, unde am sa fiu consultant. .Am venit ieri in tara,dar inca 2 zile am o problema personala care ma va tine departe de SC. Revin apoi cu partea de organizare a acestei actiuni.Pana atunci ar fi excelent daca mi-ati transmite Email modalitatea in care v-ati gandit sa va deplasati fiecare. Si vedem peste 2 zile care sunt solutiile optime. Corelat cu starea vremii.