Toti cei care au fost cu mine intr-o actiune imi cunosc grija si responsabilitatea pe care o am pt grup. Ce trebuie sa se inteleaga insa este ca atunci cand exista un organizator,nu ne putem pozitiona apelativi la tot grupul fara sa ne consultam inainte cu el. Altfel fiecare ar lansa cate ceva care poate deveni inutil dezbatere.La asta m-am referit.Nu la grupaj, nu la ingrijorare. Si eu am stat cu ochii pe meteo inainte de a pleca la Praga si este firesc cand pleci la drum sa-ti iei toate masurile pt a nu te trezi sinistrat pe undeva. Inainte de fiecare tabara consult tot ce tine de vreme, prognoza,influenta, tot. Nu am scris incA nimic despre vreme, cum fac de obicei este pt ca eram plecat, asa cum am anuntat pe forum. Regulile din turismul romanesc sunt aceleas ca si in turismul international, sunt niste reglementari de fapt.Faptul ca punctez aceste lucruri nu pot fi luate drept lectii. Sunt informatii si clarificari. In curand o sa fie lansat un site in care se prezinta multe din aceste probleme, unde am sa fiu consultant. .Am venit ieri in tara,dar inca 2 zile am o problema personala care ma va tine departe de SC. Revin apoi cu partea de organizare a acestei actiuni.Pana atunci ar fi excelent daca mi-ati transmite Email modalitatea in care v-ati gandit sa va deplasati fiecare. Si vedem peste 2 zile care sunt solutiile optime. Corelat cu starea vremii.