Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
admin:
Ma bucur ca v-a placut si ca am petrecut 3 zile excelente cu voi! Aseara m-am grabit sa descarc fotografiile si am facut si un montaj cu imagini...fara noi.
New Entry Bran 2012.wmv
admin:
Am transmis pozele pe care le-am facut la Bran tuturor celor care au participat, cel putin asa sper. Adresa de Email a lui Daniel nu am avut-o, Cristina te rog transmite-i si lui folder-ul. Daca este cineva care nu a primit link-ul Wetransfer (va soseste de pe adresa de Email office@sibiel.eu), sa ma anunte, am sa i-l transmit inca o data. Pozele au sa stea pe wetransfer doar 10 zile, dupa acest interval nu mai pot fi descarcate.
deli_a:
Un "servus" prietenesc tuturor :) ! Mi-a placut mult sa va descopar si sunt tare bucuroasa ca v-am cunoscut, pe fiecare in parte ! A fost excelent, azi sunt tot un zambet la servici (in contrast cu alte zile de luni cand sunt... >:( ). Salutari calde si...pe curand !!! ;)
kike:
--- Citat din: Luiza din Duminică, 26 Februarie 2012, 23:19 ---a fost intr-adevar un week-end super, multumim Gigi!! O0 si multumesc Kike ca nu m-ai injurat, impiedicata cum sunt am cam facut zgomot la ore tarzii
--- Terminare citat ---
Nu am ce sa iert,Luiza, te-ai miscat ca o pisicuta :) Filmuletul e superb, papanasii aia cred ca au fost pusi acolo in ciuda mea :'( Gigi, am rugamintea sa-mi trimiti si mie link-ul, la mine n-a ajuns :( Va pup!
admin:
L-am mai trimis odata. Verifica si SPAM-ul sau Junk-ul, daca esti la servici, foarte posibil sa aveti un filtru care sa duca Email-urile cu adresa de transmitere necunoscuta acolo.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă