Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 24 - 26 februarie 2012
micaela:
--- Citat din: kike din Duminică, 26 Februarie 2012, 17:46 ---Ei bine, te-am ascultat Gigi si am fost toti fff veseli :)Am ajuns cu bine in Bucuresti. Raman cu 3 zile de buna dispozitie, prieteni noi si peisaje superbe! Multumesc, Gigi pt inca o tabara de neuitat, :-*tuturor si sper sa ne vedem curand. Saptamana usoara!
--- Terminare citat ---
intai pupam copil frumos, bun si destept de kike. Daca m-ar mai tine puterile as infia-o, chiar si impotriva vointei ei. ;D
apoi ii imbratisez pe toti ceilalti alaturi de care am petrecut trei zile pline de veselie dezinhibata si de zbenguiala eliminatoare nu numai de calorii ci si de toxine si stress. cat sunt eu de hlizicioasa, spun ca n-am mai ras atat de mult si cu atatea lacrimi, de muuulta vreme. ;D
multumim Gigi pentru tot si, vorba lui Florin, reload. :)
kike:
--- Citat din: micaela din Duminică, 26 Februarie 2012, 19:39 ---intai pupam copil frumos, bun si destept de kike. Daca m-ar mai tine puterile as infia-o, chiar si impotriva vointei ei. ;D
apoi ii imbratisez pe toti ceilalti alaturi de care am petrecut trei zile pline de veselie dezinhibata si de zbenguiala eliminatoare nu numai de calorii ci si de toxine si stress. cat sunt eu de hlizicioasa, spun ca n-am mai ras atat de mult si cu atatea lacrimi, de muuulta vreme. ;D
multumim Gigi pentru tot si, vorba lui Florin, reload. :)
--- Terminare citat ---
Te pup si eu Micaela! Desi am doi parinti minunati care m-au ajutat sa devin copilul de azi, tare mi-ar placea sa mai am o a doua mamica asa frumoasa, copilaroasa si vesela cum esti tu! Transmite-le copiilor tai ca sunt foarte norocosi sa te aiba :)
micaela:
multumesc, kike. spune-i asta lui fi-miu care ma tot intreaba cand am de gand sa cresc. ;D
pupa, mama. :)
transmite-le parintilor tai toata admiratia mea pentru ce au creeat prin tine. :)
cristina34:
buna
multumim tuturor pentru atmosfera si pt buna dispozitie create si, in special lui Gigi
mi-a parut bine sa va cunosc
va doresc o saptamana frumoasa
cristina
Luiza:
--- Citat din: kike din Duminică, 26 Februarie 2012, 17:46 ---Ei bine, te-am ascultat Gigi si am fost toti fff veseli :)Am ajuns cu bine in Bucuresti. Raman cu 3 zile de buna dispozitie, prieteni noi si peisaje superbe! Multumesc, Gigi pt inca o tabara de neuitat, :-*tuturor si sper sa ne vedem curand. Saptamana usoara!
--- Terminare citat ---
a fost intr-adevar un week-end super, multumim Gigi!! O0 si multumesc Kike ca nu m-ai injurat, impiedicata cum sunt am cam facut zgomot la ore tarzii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă