Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 563318 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #1785 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 14:14 »
Când ninge afară, 5% dintre români se bucură de zăpadă şi 95% postează pe Facebook că afară ninge.

_______

Lucrurile mărunte aduc fericirea: un mic iaht, o mică vilă, o mică avere!

_______

"Imi uit intr-o zi telefonul acasa. Ma intorc de la servici si gasesc doua mesaje: primul de la "prietena de culise", al doilea de la prietena oficiala.
Primul : Scumpul meu, mor de dor... Pup dulce-dulce. Suna-ma cat de repede poti !
Al doilea: Scumpete, nu-ti fa griji, am sunat-o eu."

;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1786 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 14:53 »
- Ai slabit grozav! Ai o dieta noua?
- Da. Legume - cartofi, morcovi, sfecla...
- Le fierbi sau le coci?
- Le sap!

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #1787 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 18:38 »
Matrimoniale:
Doresc sa fac cunostinta cu 3-4 barbati pentru relatii serioase!

Offline netgamero

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Vali (Sibiu)
« Răspuns #1788 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 20:27 »
Chuck norris si-a ales singur numele la botez.
Toate poeziile lui eminescu au fost scrise de chuck norris
chuck norris este motivul datorita caruia nu o gasesc pe Elodia
Cand furtuna se opreste inseamna ca un fulger la gadilat pe Cuck Norris si furtuna a luato la fuga
Cand s-a nascut, Chuck Norris l-a luat la bataie pe doctor
Chuck Norris face popcorn direct in gura
Chuck Norris a inventat praştia cu amorizor
Chuck Norris are o sabie cu luneta
Chuck norris s-a batut cu superman.nu se stie cine a castigat,dar pierzatorul a trebuit sa poarte chilotii pe deasupra pantalonilor
Intr-o zi o vipera l-a muscat pe chuck norris de picior . Dupa 2 saptamani de chinuri groaznice vipera a murit
O piatra se poate crapa in 2 sau mai multe....Chuck Norris a fost singurul care a crapat 2 pietre in una
Chuck norris poate aplauda cu o mana
Chuck Norris a ars odata o padure cand facea experimente cu apa.
Chuck Norris a lovit odata un cal in barba. Descendentii acelui cal se numesc acum girafe.
Cand merge la culcare, Bau-Bau se uita in dulap si sub pat sa nu fie cumva acolo Chuck Norris.
Chuck Norris doarme cu perna sub pistol.
Cand Chuck Norris taie ceapa, nu plange el, ci ceapa
Chuck Norris joaca ruleta ruseasca cu pistolul plin. Si castiga mereu.
De ce au rechinii 3 randuri de dinti? Pentru ca pe al patrulea l-a spart Chuck Norris
Daca scrii Chuck Norris la Scrabble, castigi.

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #1789 : Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 15:58 »

– Unde mergi, Bulă?
– La cor! –
Şi ce faci acolo?
 – Bem coniac şi jucăm table.
 – Şi când mai cântaţi?
 – Pe drum, la întoarcere!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1790 : Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 21:25 »
@ Mari_a  ;D Se spune ca din aceasta cauza (sapat sau spalat cu mana) femeile aveau in secolul trecut talia pe care n-o mai au acum.

@ Cory  ;D  :thumbup:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1791 : Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 22:16 »
Da, am citit pe undeva un interviu cu un doctor, pe tema "ce sa facem sa slabim". La sfarsit zicea cam asa: "doamnelor le recomand multa munca in gospodarie"!  ;D   Nush de ce numai doamnelor...
"Româncele îşi vor pierde reputaţia de femei frumoase, fiindcă în sfârşit bărbaţii le vor vedea aşa cum sunt."

:happy: Dragii mei, asta e  :offtopic: . Se potrivea mai bine la bancuri.  :giggle:

Da, da, s-o punem si aici, s-o citeasca toata lumea!                       :giggle:
http://www.timesnewroman.ro/life-death/7242-16-consecinte-dramatice-ale-taxarii-berii

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1792 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 10:22 »
Hai ca am vazut ca va place asta cu berea!  ;D  Deci... uite cum se descurca omu' in orice imprejurare! Da' cred ca poza e veche, ca acuma s-au inventat capacele alea cu inel "pentru acces rapid", pentru nerabdatori!  ;D

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
« Răspuns #1793 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 18:53 »
Am cautat pe Goagle metode de desfacut sticle de bere si am facut un top 3 :
 - cu elicopterul
 - cu drujba
 - cu sutienul
nu neaparat in aceasta ordine :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1794 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:24 »
asta da determinare!!  O0  oare la 85 de ani cati dintre noi om mai fi asa vivaci?

O sa fim, daca... ne antrenam.

Bine, cred ca textul e gresit. Asta nu se face la fara frecventa! Corect era "----day workout"!  ;D  Cum ziceau aia cu vinu' dupa bere?!  ;D
Despre desfacutul berii cu sutienul... hm... pana la varsta asta nu mi s-a intamplat! Da' n-aduce anu' ce-aduce ceasu' !  :giggle:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1795 : Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:31 »
In maternitati a fost introdusa o noua facilitate:acum, la nastere, poate asista nu numai sotul, ci si tatal copilului.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1796 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 08:24 »
O sa fim, daca... ne antrenam.
....

apropo de antrenament ...

Sportiv la 40 de ani

Din cauza serviciului meu sedentar şi în consecinţă a acumulării de grăsime pe burtă, compania mi-a oferit un serviciu de antrenament personal într-o sală de sport. Am acceptat bucuros şi chiar m-am dus personal să mă programez. Mi-au dat o instructoare personală pe care o cheamă Nadia, o profă sculpturala de 26 de ani, model de echipament sportiv după cate mi-am putut da seama după fişele lipite pe pereţi. Ea mi-a explicat că ar fi util să-mi notez într-un carneţel experienţele pentru a putea observa eu însumi progresul. Zis şi făcut şi acum aş vrea să împărtăşesc cu voi acest mic jurnal.

Prima zi:
M-am sculat la 6 dimineaţa cum stabiliserăm. Destul de greu sa te scoli din pat ca să mergi la sala dar totul s-a schimbat când am ajuns acolo şi am văzut că Nadia mă aştepta. Părea o zeiţă greacă, ochi verzi şi un surâs uriaş, cu buze cărnoase şi spectaculoase. Mi-a făcut un tur de sală, mi-a arătat aparatele şi mi-a măsurat pulsul după cinci minute de bicicletă… Şi-a făcut griji pentru că i s-a părut pulsul meu accelerat dar am profitat ca să-i fac un compliment şi i-am zis ca era din cauza ei, pentru că purta un costum de licra care-i intra în poponeţ. Mi-a făcut destulă plăcere s-o urmăresc dând lecţii de aerobică la finalul zilei mele de exerciţii. Nadia mă menţinea motivat să-mi fac abdominalele în ciuda durerii mele de abdomen.

A doua zi:
Am băut doua ceşti de cafea şi într-un final am reuşit să ies din casă. Nadia m-a pus să mă întind cu faţa în sus, m-a pus să ridic o bară grea de metal şi pe urmă s-a mai şi hazardat să-i pună nişte greutăţi! Pe banda de alergat picioarele îmi erau cam moi dar am reuşit să fac un kilometru. Surâsul său aprobator şi ocheadele ei au făcut să merite osteneala… Mă simţeam grozav. Era o viaţă nouă.

A treia zi:
Singurul mod în care m-am putut să mă spăl pe dinţi a fost punând periuţa de dinţi pe chiuvetă şi mutându-mi capul dintr-o parte în alta. Cred că am o hernie abdominală. Să conduc n-a fost deloc uşor.  Am parcat deasupra unei motociclete de livrare la domiciliu… Nadia şi-a pierdut un pic răbdarea cu mine pentru că considera că strigătele mele deranjau pe ceilalţi asociaţi ai clubului. Ca să fiu sincer vocea ei mi se părea cam acută aşa devreme dimineaţa şi când ridica tonul devenea nazală… şi foarte supărătoare. Mă dor picioarele când merg pe banda alergătoare şi în consecinţă Nadia m-a mutat la scară. Ma întreb de ce mama dracului cineva ar inventa o maşină care sa facă ceva ce a devenit demodat odată cu apariţia ascensoarelor? Ea mi-a zis că o să mă ajute să fiu în formă şi să mă bucur din plin de viaţă. Altă imbecilitate de-a ei…

A patra zi:
Nadia mă aştepta cu nenorociţii săi ochi verzi sfredelindu-mă ca un pumnal şi cu surâsul său batjocoritor stil Jack Nicholson în Batman. N-am putut evita să ajung cu o jumătate de oră întârziere: Fix timpul de cât am avut nevoie pentru a-mi lega şireturile de la adidaşi. Cretina m-a pus să lucrez la aparate dar când a fost un pic neatentă am fugit să mă ascund la baie. A trimis alt instructor după mine să mă caute şi drept pedeapsă m-a pus sa vâslesc.

A cincea zi:
O urăsc pe Nadia mai mult decât pe orice altă fiinţă de pe lume, anemică de rahat, cu buzele ei cu colagen, blondă fără creier. Dacă aş mai avea o bucăţică de corp care să nu ma doară i-aş trage şuturi în fund, mama ei de dobitoacă. A vrut să-mi lucrez tricepsii. Eu nu am tricepşi. Şi dacă nu vrea să sparg pardoseala sălii, să nu-mi dea nenorocitele de bare de greutate şi nimic altceva ce cântăreşte mai mult decât un sandwich… Bicicleta m-a făcut sa leşin şi m-am trezit pe patul unei nutriţioniste, altă slăbănoagă imbecilă care mi-a dat o lecţie de alimentare sănătoasă. Nenorocita, habar n-are ce înseamnă să-ţi fie foame. De ce naiba n-am avut baftă de ceva mai liniştit, cum ar fi un curs de bucătărie sau de coafură?

A şasea zi:
Nenorocita dracului de Nadia mi-a lăsat un mesaj pe robot, cu vocea ei scârboasă, pentru a mă întreba de ce n-am fost azi. A fost de-ajuns s-o aud ca să arunc naibii telefonul dar pe urmă n-am mai avut forţa să-l ridic. Nici să ridic telecomanda televizorului, în consecinţă a trebuit să suport 11 ore un singur canal, nenorocitul ala de Naţional Geografic.

A şaptea zi:
L-am rugat pe şoferul camionetei bisericii să mă ducă la slujbă ca să-i mulţumesc lui Dumnezeu că a trecut săptămâna asta. 

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1797 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 09:54 »
In SUA la emisiunea ,,Vrei să fii milionar" ajung in etapa finala un roman si un evreu.
Se fac pariuri, toti se inghesuiesc sa parieze pe evreu, in timp ce
pentru romanul nostru a pariat doar o singura persoana, probabil un
roman din atatia romani care sunt in aceasta tara.

Incepe concursul. La final cei doi au punctaj egal. In aceasta situatie
prezentatorul pune o intrebare decisiva, evreul nu stie si castiga
astfel romanul concursul. Multi oameni au pierdut o gramada de bani in ziua aceea.

Un reporter reuseste sa intre in culise si sa-l prinda pe evreu,
adresandu-i o intrebare:
-Cum va simtiti dupa ce ati distrus sansa celorlalti de a castiga bani
si mai ales sansa dumneavoastra de a castiga multi bani?
-Ca un afacerist, raspunde evreul zambitor.
-Cum adica?
-Ghici cine a pariat pe roman ??? ...
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #1798 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 10:09 »
O blonda este abordata de un ziarist pe strada:
- Care este cartea dumneavoastra preferata?
- Nu pot sa spun ca am o carte preferata, dar m-a impresionat "Abecedarul"!

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #1799 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 10:13 »
- Ce e lung, albastru si umbla pe sub pamant?
- O rama in trening!