Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 556977 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #840 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 16:33 »
La 411 (operatorii discuta cu clientii)
Convorbirile telefonice cu operatorii GSM sunt inregistrate. Iata cateva
exemple - enjoy:

1 -"Doamna, ma tot suna unu’ Missed Calls, cine e dom’ne asta?"

2 - "Am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie,
salvare, etc... Numerele prietenilor mei cand apar in agenda?"

3 - Client: "Dom’le, eu am scurtcircuitat cartela!!"
Operator: "Cum anume, puteti sa fiti mai explicit?"
Client: "Pai... de 3 ori PIN,
dup-aia PUK de nu-stiu-cate ori... si poc!!"

4 - "Daca sun si eu de aici pana in Italia, imi spuneti si mie cu cat sunt compostata??"

5 - "Operator: Ce tip de Motorola este?
El: Dn-a nu stiu, dar este grasunel si cu marginile rotunjite..."

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #841 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 22:55 »
O bunicuţă se prezintă la examenul de admitere la facultate.
Ia toate examenele cu brio şi intră.
Totuşi, examinatorii, curioşi, o întreabă, la ce îi mai trebuie şcoala la vârsta asta, că doar e pensionară...
- Ah, nicidecum pentru carieră.
Bărbatul meu, deunăzi se fălea prin birt şi spunea că la aniversarea lui
de 70 de ani îsi doreşte să fie cu o studentă...
Na, iaca îi fac şi eu un cadou...

Offline flaviaa

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
« Răspuns #842 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 22:59 »
3 prieteni aveau un obicei, ca mereu sa mearga la vanatoare in weekend.
Intr-o vineri, sotia unuia dintre ei ii zice ca weekend-ul asta nu il lasa sa plece.
Acesta ca sa nu inceapa un scandal ramane.
Ceilalti 2 pleaca la cabana.
Cand ajung il vad pe al treilea deja acolo:
− Cum de esti aici? Cum ti-ai convins sotia sa te lase sa vii?
− Pai eram acasa, stateam in fotoliul meu, cand vine sotia la mine imbracata doar in lenjerie intima, ma ia de brat, ma duce in dormitor, acolo numai lumanari, petale pe pat, se pune in pat, imi zice sa o leg cu catuse de pat, o leg, si apoi imi zice sa fac ce vreau eu.
Deci, iata-ma aici.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #843 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 23:02 »
Unu' vechi:

La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot. La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului :

- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA! - Sunt 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.

- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.

- Nu te poti intoarce la etajul inferior!

O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a-si gasi un barbat. La etajul unu pe usa este urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca!” Femeia decide sa mearga la etajul urmator. Aici vede pe usa urmatorul afis: “Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!” Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator. Pe usa vede urmatorul afis: “Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!” -“Wow”, isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator . La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis :”Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!” -“Incredibil” ! exclama femeia. Cu greu pot rezista! Insa decide sa mearga la etajul urmator. La etajul cinci pe usa este urmatorul afis :”Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii,sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!” Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel. La etajul sase se afla urmatorul afis : “Sunteti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie. Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!”

S-a mai deschis intre timp inca un magazin asemanator, de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta. La primul etaj sunt femei care sunt innebunite dupa sex. La etajul doi sunt femei care sunt innebunite dupa sex si nu te bat la cap. Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati !

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #844 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 23:40 »
Unul misogin rau:
Intr-o buna zi, statea tiganul pe malul raului si o privea pe Piranda cum spala rufe. La un moment dat, de pe deal de sus se desprinde un bolovan imens, care o ia la vale, trece peste Piranda si o ucide, apoi se opreste in apa.
"Ba, fir-ar ma-sa a dreacu`, e a treia masina de spalat pe care mi-o strica calcaru`anul asta!"

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #845 : Joi, 15 Septembrie 2011, 08:35 »
Doi prieteni stau de vorba:
- De ce esti suparat?
- M-am certat cu sotia.
- De ce?
- Nu ne intelegem in legatura cu concediul. Eu vreau in Thailanda. Ea vrea sa vina cu mine.  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #846 : Joi, 15 Septembrie 2011, 15:17 »
O femeie de 47 de ani, isi intreaba sotul:
- Tu crezi ca-mi arat varsta?
Sotul raspunde:
- Daca ma uit la parul tau iti dau 29; la bust 32; pentru talie 36; la picioare 30 ...
- Ooo, multumesc iubitule, chiar crezi asta?
- Asteapta, ca n-am terminat de adunat!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #847 : Joi, 22 Septembrie 2011, 10:33 »
Dimineaţa, al doilea buton pe care apăs - după ce opresc ceasul – e al radioului. Sunt în perioada asta nişte glumiţe despre concediu. Azi dimineaţă :

- Doamna Udrea, cum a fost în concediu ?
          - Eh, mitocan, cum îl ştiţi !

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #848 : Joi, 22 Septembrie 2011, 12:44 »
Intrebare: De ce latră câinii la roţile maşinilor ?
Raspuns: Păi tu ce ai face dacă ţi s-ar învârti capacul de la WC?  ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #849 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 23:31 »

Compunere liberă despre FEMEIE a elevului Gigel din clasa a II-a

Femeia este o fiinţă, pe care Dumnezeu a lăsat-o pe pămînt după chipul şi asemănarea lui, deşi toţi o preferă după chipul şi asemănarea lui Pamela Anderson. De fapt şi femeia este tot un fel de Dumnezeu, căci pe pământ e atotputernică. Nimic nu se face fără ea: nici politică (vezi madam Thatcher), nici vâlvă (vezi Mrs Hillary Clinton), nici miliarde (vezi madam Rotschild), nici copii (vezi mama).
            Femeile sunt de două feluri: tinere şi foarte tinere.
Cele mai în vîrstă intră în categoria „femei bine”. „Femeile bine” sunt acelea care au împlinit 50 ani şi de fapt merg pe 39. Oricum, la femei nu are importanţă vîrsta, ci cosmeticele, fiindcă fiecare produs cosmetic acoperă 2-5 ani. Aşa că dacă o femeie foloseşte 20 de cosmetice poţi să spui despre ea că nici nu s-a născut încă, deşi primeşte deja pensie.
            Femeia este subiectul celor mai multe cîntece de dragoste, de aceea dragostea este întotdeauna un cîntec. Tata spunea că fără femei nu se poate trăi, iar cu femei este imposibil de trăit. Cea mai mare calitate a femeii este zestrea. Cel mai mare defect al femeii este maică-sa. Dar aşa cum inventatorii au inventat avionul fără pilot, revolverul fără zgomot, tot aşa se încearcă o altă invenţie: zestrea fără nevastă şi soţ fără soacră. Cred că cel care va pune la punct aceste două mari invenţii va primi Premiul Nobel pentru Pace.
            Femeile se pot împărţi, după cum spune unchiul Costel, în alte trei categorii:
femeile care au suflet şi sunt stimate, cele care au caracter şi sunt admirate şi cele care au "nu-ştiu-ce" şi sunt căutate. Eu nu ştiu de ce sunt căutate, că doar nimeni nu se joacă cu ele de-a v-aţi ascunselea, ci de-a v-aţi găsitelea. Unchiul Costel îi şoptea lui tata despre una: „Ce mi-am căutat mi-am găsit, iar acum mi-e frică să nu-mi găsească ceva şi medical”.
            Femeia este de genul feminin, deşi unele poartă pantaloni, după cum unii bărbaţi sunt de genul masculin şi poartă şorţ de bucătărie. Femeia, spune legenda, s-a născut dintr-o coastă. De aceea se pricepe atît de bine să mişte şoldurile. Prima femeie care a păcătuit a fost Eva. A doua femeie au fost toate celelalte.
            Cică Eva a păcătuit cînd a muşcat din măr. E posibil să fie adevărat, fiindcă într-o seară, cînd mama era plecată de acasă, l-am auzit pe tata, care era cu o vecină în salon, strigîndu-i: „Ho, nebuno, nu mă muşca!”. Probabil că pe întuneric l-a confundat pe tata cu un măr. Într-adevăr, cînd a ieşit el din cameră, avea urme de muşcătură pe gît, exact acolo unde este mărul lui Adam. Pe urmă, ca în Biblie, tata i-a şoptit vecinei: „Acum pleacă repede, că dacă vine acasă şarpele, s-a zis cu noi!”.
Eu l-am întrebat: „Despre ce şarpe vorbeşti, că acasă nu trebuie să vină decît mama!”.
            Enervat, tata mi-a plesnit două palme, de m-am văzut cu toţi sfinţii, aşa cum scrie la Biblie. Cînd s-a înapoiat mama, i-am cerut să-mi explice legenda. În loc să-mi explice mie, i-a explicat lui tata, după care l-a gonit din Rai şi abia după două luni s-a întors.
            Atat ştiu despre femei. Pentru rest am să mă uit pe gaura cheii.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #850 : Luni, 26 Septembrie 2011, 22:00 »
La care se poate adauga: un barbat fara o femeie langa el, este neterminat. Unul care are, este terminat. De tot.

julia

• Vizitator
« Răspuns #851 : Marți, 27 Septembrie 2011, 09:46 »
saracii de voi... ce dilema teribila

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #852 : Marți, 27 Septembrie 2011, 10:20 »
á-propos
Iată un fel de silogism - o specie mai de casă, aşa  ;D
Dintre cele două premise, nu ştiu care-i cea majoră şi care-i cea minoră  ::) . Oricum, concluzia este complet adevărată.   ;D   ;D   ;D
(O deputată din Turcia a propus legalizarea bigamiei (acolo la ei  :D), întrucât oricum toţi turcii au cel puţin câte două amante - unii chiar patru - şi au şi copii cu ele...)

Un bărbat căsătorit cu femeia potrivită este complet.
Un bărbat căsătorit cu femeia nepotrivită este terminat.
Dacă persoana potrivită te prinde cu persoana nepotrivită, atunci eşti complet terminat.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #853 : Marți, 27 Septembrie 2011, 11:41 »
Dupa cum spuneam, una buc. lady per cap de individ e...cred ca expresia asta "≤1" reflecta cel mai bine ce vreau sa zic. Adica de la suficient la prea mult. Cand depasesti, e deja sinucidere.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #854 : Marți, 27 Septembrie 2011, 11:52 »
Eh, fiecare cât îl ţin... curelele  ;D   :P
Eu p-alea măritate nu le înţeleg şi pace! (oare din cauza lor nu găsim noi, astealalte, nici unu'?   ;D  ;D  ;D )

O blondă către un tip :
- Voi scrie deasupra patului meu că eşti un prost ! Să ştie tot oraşul !