Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 556918 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #810 : Miercuri, 10 August 2011, 07:17 »
"draga matusa,

Petrecerea de ziua mea a fost extraordinara.
Iti multumesc pentru fusta pe care mi-ai luat-o de la Gap.
Cade de pe mine la perfectie" 

;D

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #811 : Miercuri, 10 August 2011, 18:48 »
INTAMPLARE ADEVARATA
Cum sa suni la Politie cand esti batran si lipsit de mijloace:
Georges PHILLIPS, un barbat de o anumita varsta, care traia in VANCOUVER, se pregatea de culcare cand sotia ii spuse ca a lasat lumina aprinsa in curte.
Cand Georges s-a dus s-o stinga, a vazut ca hotii ii furau din curte si din gradina.
A sunat repede la Politie si a fost intrebat daca hotii au intrat in casa si l-au atacat.
''Nu, raspunde el, dar continua sa-mi fure din curte si din gradina. ''
Operatorul ii raspunse:
''Ne pare rau, dar toate masinile de patrulare sunt pe teren. Incuiati-va in casa si vom trimite pe cineva cand se intoarce la sediu''
Georges spuse:
"O.K " si inchise. A stat vreme de 30 secunde si a sunat din nou la Politie:
-Buna seara, tocmai v-am sunat inainte sa va spun de hotii din curte ... Nu va mai faceti griji si nu mai trimieti pe nimeni sa verifice.
Tocmai i-am impuscat'' si inchise telefonul.
In urmatoarele 5 minute, 6 masini de Politie, o echipa de tragatori de elita, un elicopter, 2 camioane de Pompieri, o Salvare si Seful Politiei locale erau la fata locului, reusind sa prinda hotii in flagrant delict.
Un politist ii spuse: "Credeam ca i-ati impuscat ..."
La care Georges raspunse: " Si eu credeam ca nu aveti pe nimeni disponibil "...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #812 : Miercuri, 10 August 2011, 20:40 »
Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cand a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului:

"Draga Parinte, Fiule

Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atat de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:

1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers...
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12.
6. Iar apostolii sunt 12 nu 10.
7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat c*rul cu dinamita"...
10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu".
11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sint Batranul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
17. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
18. Apa sfanta se foloseste pentru a binecuvanta, nu pt. a-ti racori ceafa.
19. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta.
20. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
21. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra.
22. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii.
23. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cand e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
24. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu....

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #813 : Joi, 11 August 2011, 22:19 »
Subiecte pentru sesiunea a doua de BAC

Subiectul I (Limba si Literatura Romana)
Se da textul: “Ana are mere”.
Pe foaia de examen sau pe o alta hartie pe care o aveti la indemana, servetel, ambalaj de ciocolata, etc. scrieti raspunsul la urmatoarele intrebari:
1. Ce are Ana?
2. Cine are mere?
3. Extrageti cel putin un fruct din text.
4. Desenati un mar.
5. Scrieti un alt nume de fata in afara de Ana. Daca nu va amintiti e bun si un nume de baiat.
6. Alcatuiti o scurta compunere in care sa povestiti ce va trece prin cap.
7. Analizati textul in 3-4 pagini, sau la alegere scrieti un banc.

Subiectul II (Matematica)
1. Aflati valoarea lui x din ecuatia: x = 2.
2. Suma a doua numere este 4. Numerele sunt egale. Aflati macar unul din cele doua numere.
3. Calistrat avea 10 ani cand mama lui l-a ars cu un fier incins pentru ca a luat un 9 la matematica. Cati ani are Calistrat la 2 ani dupa tristul eveniment?
4. Desenati un patrat.
5. Imaginati-va un trunchi de piramida triunghiulara regulata.
6. Puneti in ordine crescatoare numerele: 1,2,3,4,5,6,7,8,9.
7. Ganditi-va la doua numere la alegere si scrieti-l pe cel mai mare.

Subiectul III (Istorie)
1. Asociati urmatorii sefi de stat cu anii in care au murit: Burebista, Nicolae Ceausescu – 44 i.Hr, 1989 d.Hr.
2. Scrieti un scurt text istoric folosind urmatoarele cuvinte: batalie, democratie, Ștefan cel Mare, porumb fiert, Decebal, 1600.
3. Faceti un portret al lui Deceneu asa cum vi-l imaginati.
4. Ordonati cronologic urmatoarele evenimente istorice: aparitia omului, Unirea de la 1600, majoratul lui Burebista, Unirea de la 1918.
5. Ce tara s-a format in urma Marii Uniri de la 1918?
6. Deduceti o calitate a domnitorului Radu cel Frumos analizand cu atentie numele acestuia.
7. Analizati comparativ in 2-3, maxim 4 cuvinte domnia de 2 luni a lui Ciubar Voda si cea de 47 de ani a lui Ștefan cel Mare in Moldova. Incercati sa analizati din cel putin 3 perspective si sa construiti un text care sa respecte rigorile unei scrieri istorice cu caracter academic. Depasirea limitei de 4 cuvinte duce la excluderea din examen!

Subiectul IV (Geografie)
1. Comparati din punct de vedere al altitudinii Varful Moldoveanu si Marea Neagra.
2. Enumerati doi vecini ai Romaniei. Daca nu va amintiti, enumerati doi vecini de-ai dumneavoastra de acasa.
3. In 7-8 pagini, analizati fauna, flora si relieful complex al statului Vatican .
4. In ce punct cardinal al Romaniei este situata Campia de Vest? Daca nu stiti ce este acela un punct cardinal puteti sa raspundeti “Vest” si sa treceti la subiectul urmator.
5. Pasuri si trecatori: Cine a spus “Un pas mic pentru om, un pas mare pentru omenire”?
6. Alegeti variant corecta: Varful Negoiu are altitudinea: a. 2535 metri b. 11 metri c. un miliard de metri d. altitudinea variaza de la o zi la alta.
7. Conform unor masuratori, Varful Omu ar avea altitudinea de 2505m, conform altor masuratori ar avea 2507m. Care credeti ca este varianta corecta. Argumentati

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #814 : Vineri, 12 August 2011, 03:11 »
- De ce oltenii dorm in camp?
- ?!?
- Ca sa faca vechime in campul muncii.

Un hacker, obsedat de jocuri, moare si ajunge in rai. Ajungand vede scris pe usa biroului lui D-zeu "plecat in vacanta". Sparge usa, intra si incearca sa sparga codurile leptopului lui D-zeu, ca sa stearga fisierele cu pacatele lui. Este prins si trimis in iad.
Dupa doua saptamani il suna dracu pe D-zeu si-i spune:
- Ba, ia-l pa asta de aici ca mi-a omorat toti dracii si ma intreaba cum trece la nivelul 2!!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #815 : Luni, 15 August 2011, 19:39 »
Dumnezeu a creat cerul şi pământul. Restul a fost fost facut in China.  ;D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #816 : Luni, 15 August 2011, 20:03 »
Ha ha  :D fain banc Gabi...de-aia s-o fi dus Boc in China  ;D ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #817 : Luni, 15 August 2011, 21:11 »
adda, il citez pe Badea - "Eu cred că Boc s-a dus în China, ca să se simtă înalt;D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #818 : Luni, 15 August 2011, 21:16 »
 :D :D cam asa ceva...
Cum il enerveaza nevasta pe Boc?
Ii pune cheile de la masina pe frigider.

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #819 : Miercuri, 17 August 2011, 13:46 »
Uite adda, zic si eu un banc cu ardeleni:

-Mai Ioane ai auzit ca se desfiinteaza fiscul?
-Nu pot crede asa ceva, Vasile! De unde ai auzit?
-Pai am primit eu scrisoare de la ei, si asa scria in ea, ca e ultima instiintare!
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

maya

• Vizitator
« Răspuns #820 : Sâmbătă, 20 August 2011, 18:24 »
La divort
El: Tu unul ca mine nu mai gasesti!
Ea: Eu unul ca tine nu mai caut!

Offline everyoung

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
« Răspuns #821 : Duminică, 21 August 2011, 13:02 »
Vrei o iubita fotomodel? Vrei un Ferrari nou nout? Vrei o vacanta in Hawaii? Vrei bani sa nu-i poti numara? Vino la Praktiker! Aici gasesti cea mai mare varietate de cuie in care sa-ti pui pofta!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #822 : Vineri, 26 August 2011, 20:57 »
   Scotianul si pieptenele
   Un scotian, dupa ce se piaptana un timp indelungat, arunca pieptenul la cosul de gunoi.    Prietenul lui, tot scotian, care il vede, disperat il intreaba:
   - Ai innebunit ? De ce arunci pieptenul la gunoi ?
   - Pai s-a rupt un dinte.
   - Ei si, pentru un dinte arunci pieptenul ?
   - Da, dar ... era ultimul !

Offline everyoung

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 68
« Răspuns #823 : Marți, 30 August 2011, 00:34 »
O bunicuta se prezinta la examenul de admitere la facultate. Ia toate examenele cu brio si intra. Totusi, examinatorii, curiosi, o intreaba, la ce ii mai trebuie scoala la varsta asta, ca doar e pensionara...
- Ah, nicidecum pentru cariera. Barbatul meu, deunazi se falea prin birt si spunea, ca de aniversarea lui de 70 de ani, isi doreste sa f.... o studenta... Na, iaca ii fac si eu un cadou!

julia

• Vizitator
« Răspuns #824 : Marți, 30 August 2011, 13:49 »
La magazinul de legume:
- Sa va pun si niste ciupercute?
- Nu, multumesc, mie-mi place sa le culeg singur!
- Cum doriti! Pot sa vi le risipesc pe podea...

- Eu am ajuns in sfarsit la o intelegere cu sotia mea. O zi ma duc eu la cumparaturi, o zi ea.
- Si sunteti multumiti?
- Bineinteles! O zi bem, o zi mancam