Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 556542 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
Răspuns: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #570 : Joi, 02 Septembrie 2010, 13:22 »
Un tânăr se duce la o ghicitoare, se aşează la masa pe care este un bol de cristal şi ea îi spune: − Văd că dumneata, ai doi copii. − Asta s-o crezi matale. Am trei copii! Ghicitoarea zâmbeşte şi-i dă replica: − Asta s-o crezi matale!

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #571 : Joi, 02 Septembrie 2010, 22:44 »
Cele 3 nazuinte ale barbatului: 1. sa fie asa frumos cum crede maica-sa ca e 2. sa fie asa bogat cum crede fiu-su ca e 3. sa aiba atatea femei cat suspecteaza nevasta-sa ca are.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #572 : Joi, 02 Septembrie 2010, 23:54 »
Menopauza mai lunga, cheia eficientei la serviciu.  :D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/MlnrgT969MI?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #573 : Luni, 06 Septembrie 2010, 14:51 »
este o zi de luni foarte apasatoare... hai sa vedem daca aceste glumite vor reusi sa smulga macar un zambet  :)

1. Un profesor de drept le spune studentilor sai: cand veti ajunge avocati, amintiti-va ca unele cazuri se pierd, altele se castiga; dar bani veti obtine de pe urma tuturor.

2. Un taran trece prin fata unui cimitir si citeste pe o cruce
" aici odihneste un avocat, un barbat cinstit, un barbat integru". Taranul isi face cruce si zice speriat : doamne, dumnezeule, au bagat trei persoane intr-o singura groapa  !

3. Moise citea poruncile poporului sau.
A noua porunca: legea spune sa nu ravnesti la femeia vecinului tau.  In acel moment se aud proteste.
Moise clarifica: asta spune legea, vom vedea ce spune si jurisprudenta.

4. Din ce cauza vampirii un ataca niciodata un avocat? Din pura politete fata de semenii lor.

5. Un grup de teroristi a pus stapanire pe palatul justitiei.  In cele din urma dau drumul tuturor persoanelor, mai putin celor 500 de avocati care se gaseau in acel moment acolo.  Teroristii cer 10 milioane de euro si mijloacele de a scapa cu viata.  In caz contrar, vor incepe sa dea drumul avocatilor, unul cate unul. Vii.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #574 : Luni, 06 Septembrie 2010, 14:54 »
 :) :) se recomanda ca o sotie sa aiba in dotare (pt cazurile cand sotul ajunge acasa tarziu, beat sau cu urme de ruj pe camasa)!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #575 : Luni, 06 Septembrie 2010, 14:56 »
 :) asa arata ziua cand mi-am pierdut controlul! aveti grija, se poate intampla oricui!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #576 : Luni, 06 Septembrie 2010, 20:38 »
poate ne mai inveselim un pic, dupa o zi de luni tare grea! va dati seama ce s-ar fi intamplat daca mica poveste din acest videoclip ar fi fost realiatate?!

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/zKAW96N-Vms?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #577 : Luni, 06 Septembrie 2010, 23:06 »
Mei, sa nu fim rai. Nu muscase din mar de-aia n-avea nici o rivna la femeie  :D

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #578 : Marți, 07 Septembrie 2010, 21:36 »
un avocat soseste tarziu la un proces foarte important si nu gaseste loc de parcare.  ridica ochii spre cer si zice: "doamne dumnezeule, te rog mult sa ma ajuti sa gasesc un loc liber si-ti promit ca voi merge la slujba in fiecare duminica pentru tot restul vietii, renunt sa mai merg la femei usoare si nu ma voi mai imbata niciodata".  ca prin minune vede un loc liber, omul nostru parcheaza si spune din nou "nu-ti mai face griji, doamne, am gasit un loc deja, multumesc oricum".

nu-i asa ca ni se mai intampla si noua din cand in cand?!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #579 : Miercuri, 08 Septembrie 2010, 16:10 »

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #580 : Sâmbătă, 11 Septembrie 2010, 21:41 »
ascultati cu atentie combinatia de mars cu cantec de leagan din orchestratie si perechile de calitati ale unui sef perfect! :D..

sper sa va amuzati macar ca la un banc bun..

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/_NZHDAaOjCY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #581 : Joi, 23 Septembrie 2010, 12:10 »
Cum se formeaza caracterul la romani?

1. Prima poezioara pe care o invatam este... Catelus cu parul cret...care ne invata: Fura rata din cotet / Si se jura ca nu fura...
 2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este... Miorita...care ne invata ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. a treia poezie semnificativa pe care o invatam este... Luceafarul...care ne invata ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...
 Si ne mai miram!..

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #582 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 16:09 »
nu e banc dar e ceva distractiv: daca va place engleza, va veti amuza cu pustiul din videoclip care vorbeste engleza cu 24 de accente in 24 de ipostaze diferite...
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/dABo_DCIdpM?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #583 : Luni, 04 Octombrie 2010, 12:34 »
Un ardelean si un oltean in tren.Ardeleanu il serveste cu o palinca pe oltean,la care asta zice:
-Mai nene sa sti ca si eu am facut anu asta o palinca super,de 38 de grade.
La care ardeleanu:
-Ma fecior,d'apai aia-i febra nu palinca.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #584 : Miercuri, 13 Octombrie 2010, 15:39 »
Un ardelean e oprit de un politist, care ii spune: - Dati-mi numele si prenumele. - Ai innebunit? Si pe urma cum ma mai numesc?