Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 556481 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
Răspuns: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #555 : Vineri, 13 August 2010, 23:45 »
Un barbat mergand pe motocicleta sa de-a lungul unei plaje din California, cand , deodata, cerul se inoreaza deasupra capului sau si, cu o voce tunatoare, Dumnezeu spune : "Pentru ca ai incercat sa-mi fi credincios prin toate mijloacele, iti voi indeplini o dorinta."
Motociclistul trage pe dreapta, se gandeste o clipa si spune: "Doamne vreau sa construiesti un pod de aici pana in Hawaii la iubita mea, ca sa-l pot traversa ori de cate ori o sa doresc."
Dumnezeu ii replica; "Dorinta ta este materialista, gandeste-te la imensele provocari pentru asa tip de initiativa; suportii necesari pentru a atinge fundul Pacificului si cimentul si otelul necesar! Il pot face, dar imi este greu sa-mi justific dorinta ta pentru o chestie lumeasca...Gandeste-te un pic mai mult la o dorinta care ar putea sa ajute omenirea intr-un fel ..."
Motociclistul putin rusinat s-a gandit indelung de aceasta data. In final el spune:" Doamne imi doresc ca eu, si toti barbatii din lume, sa putem intelege femeile; vreau sa stiu ce simte ea in suflet, ce gandeste atunci cand ma "trateaza" cu raceala, de ce plange, ce vrea sa zica cand spune " nu am nimic", de ce trosneste si pocneste cand vreu sa o ajut si nu in ultimul rand cum as putea sa o fac intradevar fericita !!!!
La care Dumnezeu ii replica: " Cate benzi pe sens vrei pentru podul ala, doua sau patru ?"

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #556 : Marți, 17 August 2010, 21:44 »
Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:

De ce a facut Dumnezeu mame?
1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2). Mai mult ca sa curete casa.
3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.
Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?
1). El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi.
2). Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult.
3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine ... Numai ca el a folosit piese mai mari...
Din ce ingrediente au fost facute mamele?
1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
2). Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.
De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?
1). Pentru ca noi sintem neamuri..
2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.
Ce fel de fetita a fost mama ta?
1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
3). Altii imi spun ca ea era buna candva.
Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
1). Numele lui de familie.
2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?
De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el.
3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata.
Cine-i boss la voi in casa?
1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.
Care-i diferenta dintre mama si tata?
1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte acasa la prieteni...
4).. Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.
Ce face mama ta in timpul liber?
1).. Mamele nu au timp liber.
2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.
Ce ar trebui sa schimbe mama ta, ca sa fie perfecta?
1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
2). Dieta.
Daca ai putea sa schimbi ceva la mama ta, ce ar fi?
1). Ea ma obliga tot timpul sa imi tin camera curata. As sterge asta din ea.
2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar sti ca sora mea e cea care a facut prostii, si nu eu.
3). Eu as dori ca ea sa scape de ochii invizibili de la spatele capului.

Cind te opresti din a zimbi, trimite altor mame, bunici sau matusi….. sau oricui are de-a face cu copiii, sau are nevoie de un zambet.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #557 : Joi, 19 August 2010, 22:21 »
La intrarea intr-un hotel, pe un afis, un anunt:
"Aici se vorbeste engleza, franceza, germana, rusa, daneza, portugheza, suedeza, italiana, spaniola, japoneza, chineza, suedeza, araba".
- Cine vorbeste atatea limbi? se mira un turist.
- Clientii! raspunde administratorul.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #558 : Luni, 30 August 2010, 10:23 »
Erau impreuna in aceeasi casa
Doar ei doi

Era frig... intuneric... era o noapte intunecata ... ploioasa.  Furtuna incepuse dintr-o data
Si 
de fiecare data cand bubuia tunetul el privea tresaritul  ei

Ea se uita din capatul camerei si-i admira statura puternica
... si

Isi dorea ca el sa ia in bratele-i puternice
si sa-i daruiasca protectia in fata stihiilor dezlantuite

Deodata, cu o zvacnire s-a aratat ... puterea lui.  Ea a ... suspinat

El s-a repezit la sofaua pe care era ea intinsa.

Nu a ezitat sa o ia in bratele-i puternice

El stia bine ca ceea ce face ii este interzis si se astepta ca ea sa-l respinga.

A fost surprins sa vada ca, dimpotriva, ea s-a ghemuit la pieptul lui.

Furtuna se delantuia, mai puternic afara ...

Amandoi stiau bine ca fac ceva interzis...

Familiile lor n-ar fi inteles niciodata.
Erau atat de preocupati si pierduti in sentimentele contradictorii incat n-au auzit deschiderea usilor...

Au realizat doar declansarea unui blitz ... prea tarziu

ca sa vedeti despre ce este vorba, va trebui sa deschideti fotografia din anexa...
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #559 : Luni, 30 August 2010, 11:34 »
Ultima scrisoare (de divort):

Draga sotzule,

Iti scriu aceasta scrisoare deoarece vreau sa te parasesc pentru totdeauna. Am fost o sotie buna pentru tine (cred eu), timp de 7 ani si nu am nimic sa imi reprosez.

Ultimele doua saptamani au fost iadul pe pamant. Seful tau m-a sunat sa imi spuna ca ti-ai dat azi demisia, iar asta a fost picatura care a umplut paharul. Saptamana trecuta, ai venit acasa si nu ai observat ca mi-am aranjat parul si unghiile, ti-am gatit mancarea ta preferata si am purtat chiar si o rochie de satin noua. Tu ai venit acasa si ai mancat in 2 minute, apoi ai mers direct la somn, dupa ce te-ai uitat la meci.

Nu imi mai spui ca ma iubesti, nu ma mai atingi... Ori ma inseli, ori nu ma mai iubesti, indiferent care din aceste doua lucruri s-au intamplat,
PLEC.

P.S. Daca incerci sa ma gasesti, mai bine renunta.
FRATELE tau si cu mine ne mutam impreuna in West
Wirginia ! Sa ai o viata minunata !

Fosta ta sotie

Draga fosta sotie,

Interesanta scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti timp de 7 ani, insa faptul ca "ai fost o sotie buna" e mult prea departe de adevar.

Vizionez meciuri atat de mult fiindca m-am cam saturat sa ma tot cicalesti. Imi pare rau ca nu a mers. Ba da, am observat ca te-ai tuns aproape zero saptamana trecuta, insa primul lucru care mi-a venit in minte a fost: "Arati ca un barbat!"

Mama mi-a spus ca mai bine nu spun nimic decat sa spun ceva urat.

Cand mi-ai gatit "mancarea favorita", probabil ca m-ai confundat cu fratele meu, fiindca eu nu mai mananc porc de 7 ani.

Am plecat direct la culcare dupa meci fiindca am vazut eticheta cu pretul care atarna inca pe rochia ta de satin noua. M-am intrebat daca a fost o coincidenta faptul ca fratele meu a imprumutat de la mine 50 $ dimineata, iar pretul rochiei tale de satin era 49.99$.

Dupa toate astea, inca te mai iubeam si simteam ca pot face ceva ca sa mearga intre noi. Asa ca, atunci cand am descoperit ca am castigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia si am cumparat pentru noi doi 2 bilete in Jamaica. Dar cand am ajuns acasa, plecasesi.

Cred ca totul se intampla cu un motiv pe lumea asta. Sper ca ai viata pe care ti-ai dorit-o mereu. Avocatul meu a spus ca, avand in vedere scrisoarea pe care mi-ai lasat-o, nu vei vedea un cent de la mine. Asa ca ai grija !

P.S. Nu stiu daca ti-am spus vreodata, insa Carl, fratele meu, a fost inainte Carla. Sper ca asta nu e o problema pentru tine.

Cu bine,
Ex-sotul tau

adria

• Vizitator
« Răspuns #560 : Luni, 30 August 2010, 20:06 »
superb!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #561 : Luni, 30 August 2010, 21:03 »
SOTUL PERFECT
Cativa barbati sunt la gym si deodata suna un telefon.  Unul dintre ei raspunde:
el: alo, da!
Ea: iubitule, tu esti? nu te aud prea bine! Esti la gym?
El: da, draga mea.
Ea: dragul meu, sunt in fata unui magazin de blanuri si am vazut o haina de vizon pretioasa ! sa o cumpar ?! costa doar 3.000 de euro…
El:da. Desigur iubito! Cumpara-ti si o geanta sa se asorteze!
Ea: esti un inger… dar stii, in dupa masa asta am trecut pe la un dealer auto si ma gandeam ca ar cam fi timpul sa-mi schimb masina. N-o sa-ti vina sa crezi, au un BMW ultimul model si nici nu este asa de scump, 55.000 de euro. Sa-l iau?!
El: scumpa mea, bineinteles… dar spune-le sa ti-l dea cu toate optiunile posible.
Sotia, vazand ca toate rugamintele ei au succes, isi incerca norocul inca o data.
Dragul meu, iti amintesti ca mama ar dori sa vina sa locuiasca cu noi.  Hai sa facem proba o luna si dupa aceea hotaram.
El: bine, bine, dar asta-i tot, sa nu-mi mai ceri si altceva, da, iubi?
Ea: da, da, e perfect. Oh cat te ador, dragostea mea.
El: si eu, iubito… un pupic dulce.
Si domnul inchise telefonul.  Dupa care se uita de jur imprejur si intreba:
Stie cineva al cui este mobilul acesta?

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #562 : Miercuri, 01 Septembrie 2010, 11:21 »
UE VAZUTA DE UK

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #563 : Miercuri, 01 Septembrie 2010, 11:23 »
UE VAZUTA DE ITALIENI

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #564 : Miercuri, 01 Septembrie 2010, 11:25 »
UE VAZUTA DE GERMANIA

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #565 : Miercuri, 01 Septembrie 2010, 11:28 »
UE VAZUTA DE FRANCEZI

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #566 : Miercuri, 01 Septembrie 2010, 11:30 »
SI UE VAZUTA DE BULGARI

Offline urasc singuratatea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #567 : Miercuri, 01 Septembrie 2010, 21:27 »
Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar. Una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Ce-ai zice de niste bere? - N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva. - Nici o problema, rezolv eu. Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa. Casierul se uita foarte mirat si calugarita zice: - Asta-i ca sa ne spalam parul. Caiserul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune opunga de covrigei linga bere: - Sa nu va uitati bigudiurile.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #568 : Joi, 02 Septembrie 2010, 00:25 »
Mmm, chiar mi s-a facut pofta de o solutie de spalat parul si de niste bigudiuri  :D

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
« Răspuns #569 : Joi, 02 Septembrie 2010, 13:20 »
De ce un barbat este cotat ca avand 800 kg dimineata, 200 kg la pranz si 50 de grame seara? Dimineata nevasta ii zice: "Boule, scoala-te!". La pranz: "Porcule, iar ai intarziat!". Iar seara: "Puisor, hai in pat".