Autor Subiect: Socializare, stim bancuri ?  (Citit de 556415 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Socializare, stim bancuri ?
« Răspuns #480 : Marți, 15 Iunie 2010, 08:55 »
- Cum e sa fii insurat, Mitica?
- Pai, cum sa fie? ... N-am voie sa beau, n-am voie sa fumez, n-am voie sa merg cu amicii la o bere, n-am voie sa ma uit dupa vreo femeie pe strada…
- Inseamna ca regreti pasul pe care l-ai facut?
- Nici asta n-am voie!

(aviz amatorilor...)

Un psihiatru american avea un grup de 4 mame la terapie:
- Toate aveti obsesii! a obsesii!   
 Catre prima mama:
- Tu esti obsedata de mancare! Ti-ai botezat fiica Candy.
Catre a 2-a:
- Obsesia ta este pentru bani. Pe copilul tau il cheama Penny.
Catre a 3-a:
-Obsesia ta este alcoolul.Numele copilului tau e Brandy .
...In acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridica:
-Hai Dick, noi plecam!
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #481 : Marți, 15 Iunie 2010, 08:56 »
Povestea soţului prins cu pantalonii în...vine

Draga mea, nu fi nervoasă,
S-a-ntâmplat netam-nesam:
Cu maşina înspre casă
Prin furtună conduceam.

Când deodat' din şanţ apare
Drept în faţa ochilor
O... ceva, o ... arătare,
Şi-am frânat să n-o omor.

Era palidă şi trasă,
Udă, plină de noroi
Şi-am zis "hai, te iau acasă
Să mănânci ceva la noi."

S-a spălat, i-am dat mâncare
Şi-o camaşă, dar nu-i bai
Era dintre cele care
Tu nu le mai foloseai.

I-am dat fusta de mătasă
Şi-un pulover galben-pai.
Fiindcă te făceau cam grasă,
Tu nu le mai foloseai.

Rupţi, pantofii din picioare
I-am schimbat ? o bucurai! ?
Cu acel model pe care
Tu nu îl mai foloseai.

Când să plece de la mine
M-a-ntrebat pe-un ton şoptit:
"Nu mai ai cumva creştine
Şi-altceva nefolosit?"

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #482 : Marți, 15 Iunie 2010, 14:42 »
randurile care urmeaza mi-am permis sa le iau dintr-o postare a awanei pentru ca mi s-a parut ca se potrivesc foarte bine cu poza atasata, preluata de la academia catavencu; si uite-asa, mi-a iesit si mie de-o postare!  :)

Şi atunci m-am gândit să strig şi eu la poporul român:

<Popor român, nu te-ai săturat să stai pe locul mortului şi să fii
condus de toţi tâmpiţii?>

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #483 : Miercuri, 16 Iunie 2010, 23:00 »
Bula si Strula se intalnesc la portile Raiului.
Bula:
−  Strula, tu de ce ai murit?
−  De bucurie! Da' tu?
−  Eu, de frig! Da' cum adica ai murit ... 'de bucurie'?
−  Pai am primit un telefon la servici ca ma inseala nevasta. Am fugit acasa si m-am uitat peste tot; in dormitor, in bucatarie, pe balcon, in baie... Nimeni! Si atunci am murit de bucurie!
−  Ba', prostule!... Trebuia sa cauti si in frigider! Si-atunci, acum traiam amandoi!...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #484 : Vineri, 18 Iunie 2010, 00:26 »
Un ţăran vede pe şosea o maşină izbită de un copac. Se dă jos din căruţă, şi se apropie de maşină.
- Bade, ajută-ne şi pe noi, zice cu greu un bărbat din maşină. Suntem toţi parlamentari şi o să te ţinem minte.
Ţăranul nu zice nimic, se duce la căruţă, ia din căruţă o cazma şi se apucă să sape o groapă adâncă. Termină de săpat, îi scoate pe toţi parlamentarii din maşină şi-i aruncă în groapă, unii peste alţii. După ce astupă groapa cu pământ, merge la cel mai apropiat post de poliţie ca să anunţe accidentul.
- Cum dom’le, întrebă şocat poliţistul de servici, i-ai îngropat chiar dacă ei ziceau că sunt vii?
- Mă, taică, zice ţăranul, ei ziceau, da’ poţi să-i crezi pe cuvânt?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #485 : Vineri, 18 Iunie 2010, 00:29 »
Un tip sparge o bancă şi ia câţiva ostatici.
- Spune-mi, m-ai văzut jefuind banca? îl întreabă agresiv tipul pe primul ostatic.
- Da, zice ostaticul, fără să gândească.
Tipul scoate un pistol şi-i zboară creierii.
- M-ai văzut jefuind banca? îl întreabă tipul pe Bulă, care stătea pierdut la coadă.
- Eu nu, zice Bulă, ofilit, dar te-a văzut soacră-mea!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #486 : Vineri, 18 Iunie 2010, 00:34 »
@salut krissunu! ce mai faci? cum avanseaza lacul cu peste? in cat timp mergem la pescuit?! mai bine menajeaza-ti mainile de muncile grele, pastreaza-le pentru sculptat. ai mai sculptat ceva, maestre?

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #487 : Vineri, 18 Iunie 2010, 15:39 »

CINE A ZIS CA FOTABLISTII NU AR FI INTELIGENTI?!

Parintii mei m-au sprijinit intotdeauna, chiar de la varsta de 7 ani - David Beckham

Nu m-ar deranja sa pierdem toate meciurile atata timp cat ajungem in liga - Mark Viduka

Alex Ferguson este cel mai bun manager pe care l-am avut vreodata la acest nivel... de fapt este singurul manager pe care l-am avut la acest nivel. Dar este cel mai bun pe care l-am avut -  David Beckham

Mi-ar placea sa joc pentru un club Italian, de ex Barcelona - Mark Draper

Trebuie sa crezi ca vei castiga si cred ca vom castiga cupa mundiala pana in ultimul moment cand va suna ultimul fluier de arbitru si vom fi facuti praf -  Peter Shilton

Am trimis un fax cerand transferul la club la inceputul saptamanii, dar dati-mi voie sa va spun ca nu voi parasi Leicester - Stan Collymore

Ma uitam la meciul cu Blackburn game la TV duminca si am vazut pe ecran ca George Ndah a marcat in primul minut.  Prima mea reactie a fost sa-l sun... noroc ca mi-am amintit ca juca in acel moment - Ade Akinbiyi

Leeds  este un club extraordinar si a fost casa mea de-a lungul anilor desi eu locuiesc in Middlesborough - Jonathan Woodgate

Nu pot vedea morcovul de la capatul tunelului -  Stuart Pearce

Am primit o lovitura la glezna stanga dar ceva mi-a spus ca de fapt era dreapta - Lee Hendrie

N-am putut sa ma obisnuiesc sa traiesc in Italia, era ca si cand as fi locuit intr-o tara straina - Ian Rush

Germania are o echipa foarte grea cu care vom juca, are 11 jucatori pe teren astazi-  Steve Lomas

Am obisnuit din totdeauna sa-mi pun gheata dreapta mai intai si apoi, cum era si normal, soseta dreapta! Barry Venison

Sigur ca as vrea ca Brooklyn sa fie botezat, numai ca nu stiu inca in ce religie -  David Beckham

Brazilienii sunt un fel de sudamericani iar ucrainienii mai mult europeni - Phil Neville

Uneori in fotbal mai trebuie sa bagi si goluri - Thierry Henry

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #488 : Luni, 21 Iunie 2010, 21:40 »
Un studiu despre obiceiurile popoarelor arată că:
- Neamţul se trezeşte dimineaţă, trânteşte patru ouă în tigaie şi pleacă la muncă.
- Francezul se trezeşte dimineaţă, trânteşte trei ouă în tigaie şi pleacă la muncă.
- Românul se trezeşte dimineaţă, trânteşte două ouă pe bicicletă şi pleacă la muncă.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #489 : Marți, 22 Iunie 2010, 02:27 »
   - Ioane, de ce nu vrei s-o iei pe Măria de soţie? - Tată, cum s-o iau, dacă e fată mare? Tatăl lui Ion rămâne pe gânduri.
   - Ai dreptate! Dacă altuia nu i-a trebuit, atunci nu ne trebuie nici nouă.

Două blonde stau la o cafea.
- Ieri am făcut prima dată sex în ureche, zice una.
- Şi n-ai rămas surdă?
- Da’ ce, tu ai rămas mută?

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #490 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:46 »
Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta Politistul se apropie de masina si spune:

−  Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.

Tipul se gandeste putin si raspunde:

−  Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #491 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:49 »
@capsuna, super banc.
Cu drag

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #492 : Miercuri, 23 Iunie 2010, 22:52 »
Intrebare la RADIO EREVAN : "-Eu am diabet iar nevasta-mea are o scurgere albicioasa. Putem face copii?
Raspuns:                            -Da, dar ar fi pacat. Mai bine faceti bezele."
Cu drag

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #493 : Joi, 24 Iunie 2010, 00:12 »
 :D :D Ar trebui să treci mai des pe-aici cu bance...

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #494 : Joi, 24 Iunie 2010, 12:00 »
       Congresul femeilor

La Congresul International al Femeilor s-a hotarat ca barbatii sa participe la treburile gospodaresti zilnice. Fiecare femeie, ajunsa acasa, explica barbatilor lor ce s-a hotarat…
France: -Jean, incepand de astazi vreau sa vad cum participi tu la treburile domestice. Rufe, vase, praful de pe mobilier….
In prima zi nu a vazut nimic. A doua zi, dimineata, a vazut rufele duse la spalat si vasele in masina. Nu erau spalate, dar era un inceput, nu?
Samantha: -John, incepand de astazi vreau sa vad participarea ta la treburile din locuinta comuna. Gunoiul, gazonul, covoarele….
In prima zi nu a vazut Samantha nimic. A doua zi abia pe seara a vazut ca era dus gunoiul si gazonul tuns pe jumatate. Era putin, dar era un inceput.
Maria: -Ioane, incepand de astazi vreau sa vad ca te implici in treburile gospodariei. Ca maturi in casa, speli vasele, stergi praful…Nu numai carciuma si stadionul.
In prima zi nu a vazut nimic. A doua zi nu a vazut nimic. A treia zi nu a vazut nimic. Abia spre seara, a treia zi, a inceput sa zareasca ceva-ceva cu ochiul drept…..

....primit  pe  mail ...