Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
almi_gabi:
bancuri din Epoca de Aur ;D
Când a plecat de-acasă, Prunariu i-a lăsat maică-sii un bilet pe masă: Am plecat în Cosmos. Vin peste o săptămână.
Când vine, găseşte pe masă un bilet de la maică-sa: Am plecat după brânză. Nu ştiu când vin.
Din dispoziţia lui Ceauşescu s-au făcut experimentări şi încrucişări de meri, pentru a se crea un soi de măr pitic, de numai 50 de cm, pe care să-l poată culege şi şoimii patriei.
Un miliţian prinde o pereche făcând dragoste într-un boschet. Îi duce la secţie şi, de aici, în faţa tribunalului. La proces, fata e felicitată pentru patriotism şi băiatul pentru iniţiativă. Miliţianul e arestat pentru întrerupere ilegală de sarcină.
carmentoma:
in bulgaria cer inorat
in ucraina cer senin
in romania cer mancare
carmentoma:
Americanii au inventata un robotel, foarte viril. Au luat prin tragere la sorti 3 femei...spaniola, frantuzaica, romanca. Intra frantuzoaica in camera separata cu robotul, dupa o ora iese si zice: - qui, c'est bien, superb. Dupa alte 2 ore iese spaniola: Oleeeeeee !! Intra romanca, dupa 6 ore sparge comisia usa crezand ca a ucis-o robotul, de nu mai iese. O gasesc fugarindu-l pe robot prin camera: - Fir-ai al dracu', ma minti ca nu mai ai baterii, da' sa fugi poti !!!
janeta:
Stii ca lumea s-a intors pe dos cand cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf este negru si cel mai inalt baschetbalist din NBA este chinez.
almi_gabi:
un pic de fun ca doar e duminica ;D
I: In ce luna vorbesc femeile cel mai putin?
R: Februarie.
- Doctore, doctore, cred ca vad dublu.
- Bine, asaza-te pe canapea.
- Pe care ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă