Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
julia:
silviu:
Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau:
− Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil.. Ce ziceti de asta ?
Doctorul se gandeste un minut si apoi spune:
− Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns in padure, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut "bang" si iepurele a cazut mort. Ce zici de asta ?
Batranul raspunde:
− Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele.
Doctorul:
− Exact !
Mari_a:
Charlie Chaplin a fost intrebat:
-Dupa experienta dumneavoastra de o viata, care femei sunt cele mai fidele ? Cele blonde, cele brune sau cele roscate?
-Cele carunte!!
O femeie facea cumparaturi la supermarket-ul din colt. Cumpara ea o cutie de lapte 2%, un carton de oua, o cutie de suc de portocale, o cutie de cafea, o salata si niste costita afumata. In timp ce le descarca la casa, vine un tip beat in spatele ei si se uita lung la produse. Apoi spune:
- Tu esti mai mult ca sigur singura.
Femeia se uita contrariata la produsele de la casa si nu intelege de unde a tras betivul concluzia.
- Ai perfecta dreptate, sunt singura, dar de unde ti-ai dat seama?
Betivul raspunde clatinandu-se:
- Pentru ca esti urata!
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 02 Noiembrie 2011, 14:44 ---.......
- Pentru ca esti urata!
--- Terminare citat ---
;D ;D ;D
Intrebare: Cum poti sa faci o blonda sa rada duminica ?
Raspuns: Ii spui un banc miercuri.
carmentoma:
Un grup de atei vine la Poarta Raiului. Sfantul Petru, contrariat, il suna discret pe Dumnezeu:
-Doamne, a sosit un grup de atei...ce le spun???
-Spune-le ca nu sunt!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă