Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (179/522) > >>

almi_gabi:
 O femeie trebuia sa treaca noaptea prin cimitir, însa îi era frica. La un moment dat vede un tip care venea în întâmpinare si-l roaga s-o conduca. Merg împreuna.... omul spune bancuri... femeia râde ... La un moment dat femeia spune:
- Ce barbat amuzant sunteti.
- Sa ma fi vazut când eram în viata!  ;D

- Stimata doamna, aratati superb in aceasta toaleta!
- Nesimtitule, inchide usa !  :o

- Mama, de ce toată lumea zice că eu sunt neatentă?
- Fetito! De câte ori să îţi repet, tu locuieşti la scara de alături!   ::)

Mari_a:
O tinerica mergea cu catelusa ei in lesa pe o strada, mai pe la periferie. La o poarta statea Suzuki si se uita si el cum cadeau frunzele. La un moment dat, dintr-o curte vecina, iese un caine mitos, se invarte imprejurul catelusei si fara prea multa filozofie existentiala - tzup pe ea.
Acu sa vezi scena dracului. Tinerica tinea in lesa o catelusa pe care o priponise ditamai magadaul. Normal ca femeiusca se simtea foarte prost. Se uita ea in jur si-l vede pe Suzuki.
-Domnule, uitati aici cinci lei. Va rog frumos, tineti Dvs. lesa pana termina si ei treaba.
Dar Suzuki se uita la banii femeii si spune:
-Domnita! Cam putin. Asta este caine batran de mahala, tine mult.

Faza vazuta pe geamul casii mele: una cu un caine maaaare, de rasa, in lesa. Cainele sarise pe o maidaneza. Madam tinea lesa. Numai ca faza se petrecea in mijlocul aleii. Vine o masina. Ala - da-i claxoane! Asta - scandal - dar ai ma si tu rabdare sa termine astia. Ala - pai astia mai stau o juma' de ora incarligati!
Noi lesinam de ras pe la geamuri!

almi_gabi:
Bula viseaza cifra 7.
Se trezeste , se uita la ceas era 7:07, se uita in calendar 7 iulie 2007.
Hotarat ca e un semn se urca in autobuzul 77, ajunge la hipodrom si pune 7777 dolari pe calul cu numarul 7 din cursa a 7-a.

Calul iese al saptelea....

silviu:
Bula joca cu maica-sa un joc de-a ghicitul cuvintelor:- Mama, ghici la ce cuvant m-am gandit, din patru litere!Maica-sa se gandeste un moment, dupa care ii arde lui Bula o palma. Bula incepe sa planga:- Pentru ce, mama? Eu m-am gandit la cuvantul casa !Se apropie si tatal lui Bula si-i trage o palma sotiei:- Ai inteles, fa? La casa trebuie sa te gandesti, la casa!

O femeie merge la hipnoterapeut:- Dle Doctor, stiti am o problema, de fiecare data când ies în oras cu vreun barbat, NU pot sa îl refuz si totul se termina cu o partida de sex si de fiecare data, a doua zi, ma simt prost, de parca as fi o prostituata.- Ok, nicio problema, o sa facem o terapie de hipnoza, o sa va aduc în stare de trans si dupa ce va veti trezi o sa puteti sa spuneti NU.- Dvs nu m-ati înteles, eu nu vreau sa spun NU, eu vreau sa nu ma mai simt ca o prostituata!

bit:
Trei gravide-n luna a 4 a (bruneta, roscata si blonda, of course ca fara ea nu se poate) merg la medic sa afle sexul copiilor. Bruneta spune: "Sigur voi avea un baiat fiindca am stat deasupra!". Roscata: "Tocmai de-aia, eu am stat dedesubt, fiindca mi-am dorit o fata"."Vai, fata", spune blonda, "eu o sa am un ied!!!"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă