Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Catherinna:
- Ioane, de ce nu vrei s-o iei pe Măria de soţie?
- Tată, cum s-o iau, dacă e fată mare?
Tatăl lui Ion rămâne pe gânduri.
- Ai dreptate! Dacă altuia nu i-a trebuit, atunci nu ne trebuie nici nouă.
almi_gabi:
O blonda intra intr-un supermarket si in timp ce facea cumparaturi,vede un obiect stralucitor langa vanzator.
-Ce este chestia aia stralcitoare de langa dumneata?
-Este un termos.
-Si la ce-i bun termosul asta?
-Face ca alimentele reci sa fie pastrate reci iar pe cele calde le mentine calde.
-Foarte interesant! spune blonda si-si cumpara un termos.
A doua zi, la serviciu, o colega si intreaba:
-Ce este chestia aia stralcitoare de langa tine?
-Este un termos.
-Si la ce-i bun termosul asta?
-Face ca alimentele reci sa fie pastrate reci iar pe cele calde le mentine calde.
-Foarte interesant! Si ce ai in el ?
-O cafea fierbinte si o inghetata.
:D
luciamanta:
O femeie merge pe strada si observa un batranel care statea pe scaun in fata casei.
- Ma scuzati, nu am putut sa nu observ ce fericit aratati! Care este secretul dvs. pentru o viata lunga si fericita?
- Fumez trei pachete de tigari pe zi, beau sase sticle de whisky pe saptamana, mananc numai mancaruri cu multa grasime si nu fac niciodata sport!
- Nemaipomenit! Dar cati ani aveti?
- 26.
Ayouni:
am primit si eu niste bancuri tocmai acum cateva minute, si doua dintre ele mi se par beton:
1. Un mos de 119 si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze. Judecatorul: dar de cati ani sunteti casatoriti? - Apoi au trecut 80 raspunde mosul Judecatorul: Dar de cati ani nu va mai intelegeti? - Pai de 50, domn judecator... Judecatorul: Si atunci ce ati asteptat pana acu'? - Sa moara copiii ca sa nu sufere, raspunse mosul.
2. Bula se duce la doctor si i se plinge: - Doctore, sunt homosexual. - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat.
:)
luciamanta:
Va rog sa ma anuntati daca vedeti clipul pe care am incercat sa il trimit. Pupici
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă