Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (103/522) > >>

Saturnianul:
Lucia clipul se vede daca dai click pe link. Dar nu in cadrul mesajului.
Hint: inainte de a trimite mesajul poti vedea cum o sa arate dupa ce postezi. Pentru asta apasa butonul "Verificare" sau combinatia de taste "alt+P" :)

luciamanta:
Multumesc, Saturnis, pentru ajutor, dar nu reusesc sa postez clipul de pe you tube in interiorul mesajului... Cred ca este ceva in neregula cu calculatorul meu. Dupa copierea link-ului merg pe forum, deschid casuta de mesaj, apoi activez primul buton de la stg. la dr., dau "paste" si insucces. Bine macar ca pot posta link-ul, dupa cum ai constatat si tu. Este bine si asa.

Saturnianul:
Lucia, link-ul clipului trebuie sa fie chiar de pe youtube. Adica sa aiba sintagma "youtube.com" in componenta sa. Daca este de pe un alt site nu merge sa apara in interiorul mesajului.

luciamanta:
Saturnis, am reusit, poti sa te convingi urmarind sectiunea "Comunicam prin muzica". Gata sunt fericita! Vezi ce putin imi trebuie ca sa fiu fericita! Cu prima ocazie cand ne vom vedea trebuie sa ma prezint cu niste clatite gustoase! Iti doresc o seara mai mult decat reusita!

Catherinna:
El si Ea, proaspat casatoriti se cearta pentru prima oara

-Sa stii ca inainte de a te cunoaste m-au curtat foarte multi barbati bine! ii zice ea.

-Si atunci de ce nu te-ai casatorit cu primul fraier care a fost asa de tampit incat sa te ceara de nevasta?

- Pai...asta am si facut!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă