Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Lavy:
Un canibal merge la vraciul tribului:
Am arsuri mari la stomac, ce sa fac?
Sa inghiti cate un pompier pe saptamana!
:)
ave caesar:
Intr-un magazin ABC intra un barbat si intreaba:
- Cine a fost cel care a dat soacrei mele solutie de lipit instant in loc de pasta de dinti ?
- Eu am fost, raspunde vanzatorul, va rog mult sa ma scuzat, a fost o greseala...
- Nici o problema, domnule, eu am venit doar ca sa va multumesc.
ave caesar:
O femeie, plina de vanatai, intra in cabinetul medicului.
-Ce s-a intamplat ? intreaba medicul.
- D-le doctor, nu stiu ce sa mai fac. De fiecare data cand sotul meu ajunge beat acasa, ma umple de vanatai.
- Am un medicament deosebit, spune medicul. Data viitoare, cand vine sotul beat acasa, beti o gura de ceai. Dar sa n-o inghititi, tineti ceaiul in gura. Sub nici o forma sa n-o inghititi pana nu adoarme sotul.
Dupa 3 saptamani vine din nou femeia la doctor. De data asta arata parca intinerita, proaspata, plina de viata.
- D-le doctor, medicamentul a avut un efect fantastic. Cand ajungea sotul meu beat acasa, luam o gura de ceai si n-o inghiteam pana nu adormea el. De atunci nu m-a atins cu un deget.
- Vedeti ce inseamna, daca im asemenea situatie puteti sa taceti din gura ? spuse medicul.
Lavy:
Într-un mic orasel scotian, un localnic este sunat la telefon:
Alo, John? Batrane, ma aflu intr-o situatie critica si am nevoie, urgent, de 10 lire
Poti sa-mi dai?
Alo, nu inteleg nici o vorba! raspunde John.
Imi trebuie zece lire! striga, aproape silabisit, solicitantul.
Alo, intervine centralista pe fir, domnului ii trebuie 10 lire de la dumneavoastra.
Stii ce? se infurie John. Daca auzi asa de bine, imprumuta-i dumneata!
ave caesar:
Doi ardeleni, Ion si Vasile , trag la un hotel. Pe la miezul noptii, Vasile sufera un atac de cord. Suna Ion la 112, vine ambulanta, dar Vasile era deja mort. Apare si un politist, care il intreaba pe Ion:
- Bade, n-ai auzit nimic ? O zis ceva ? O gemut ?
- Apoi, o zis ca-i rau !
- S-apoi, matale ce-ai zis ?
- D-apoi, cui i-i bine in ziua de azi ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă