Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (490/522) > >>

ave caesar:
Intr-un sat un preot merge la slujba. Aproape de biserica, vede un magar mort intr-un accident de masina. Suna imediat la politie:
- Sunt preotul satului. Am vazut un magar mort intr-un accident.
- Si ce, zice politistul ironic, vreti sa-l ingropati cu popa ?
- Nu, zice preotul, eu doar am vrut sa anunt familia.

Toma:
Intr-o buna zi, la poarta raiului, un tip foarte ofticat …… Sfintu Petru il ia de-o parte:
– Ce-i fiule, care e problema ?
– Pai, nu se poate domle, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit… seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri ? Trebuie sa fie o greseala !
– Mmmm, nu s-a mai intimplat pina acum, da, in fine, sa vedem ….. cum zici ca te cheama fiule ?
– Manivela, Grigore Manivela…
– Si ce meserie zici ca ai avut ?
– Mecanic auto …
– Aha, gata, uite, am gasit fisa ta… pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batrinete !
– De batrinete ?!?? Cum de batrinete ?
– Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai peste 100 ani…

MVM:
In spital, un bolnav grav, cu perfuzii, transfuzii, etc. Vine doctorul in vizita, se uita la el, isi pune mina la gura a mirare, da din cap a nedumerire.
Bolnavul: Cum e dl doctor, mai scap, mai am vreo speranta?
Doctorul: Mai baiete, am sa-ti dau doua vesti, una buna si alta proasta! Pe care o vrei prima?
Bolnavul; Pe aia buna, dl doctor, ca poate o suport mai usor pe cealalta!
Doctorul: Tu mai ai de trait 24 ore!
Bolnavul: Pai daca asta e aia buna, aia proasta care mai e?
Doctorul; Am uitat sa-ti spun de ieri!

MVM:
In spital, la ortopedie, vine doctorul in vizita, se uita la ciotul de picior al unui bolnav.
Bolnavul: Cum e dl doctor, se vindeca, mai stau mult in spital?
Doctorul: Mai baiete, am sa-ti dau doua vesti, una buna si alta proasta! Pe care o vrei prima?
Bolnavul: Pe aia proasta, dl doctor, ca aia buna poate mai indulceste putin suferinta!
Doctorul: Ti-am taiat, din grseala, piciorul sanatos!
Bolmavul, disperat: Si aia buna care mai e, daca raman fara picioare?!
Doctorul: Am aranjat sa-ti vand pantofii!

Lavy:
Pavarotti si Domingo se lauda care e mai tare.

Domingo:

– Am cantat la Vatican atat de frumos incat Fecioara Maria a început sa planga!

Pavarotti:

– Eu am cantat la Rio de Janeiro. Iar la sfarsit Iisus a spus „Asta da muzica, nu ca ala care a facut-o pe mama sa planga“!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă