Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (244/522) > >>

Guesswho:
Un chirurg moare, ajunge la poarta Raiului si se aseaza la coada. Imediat il observa Sf. Petru si zice
- Furnizorii, poftiti pe usa din spate, va rog!

Doi tineri, in drumul lor spre biserica, unde mergeau sa isi oficieze casatoria, au murit intr-un accident de masina. Ajunsi la poarta raiului, l-au intrebat pe Sfantul Petru daca se pot oficia casatorii si in rai. Sfantul Petru i-a rugat sa astepte un pic pana vine cu raspunsul. Au asteptat ei o luna, au asteptat doua, pe urma au inceput sa se intrebe ce s-ar intampla daca odata casatoriti nu se vor mai intelege. Dupa inca o luna Sfantul Petru se intoarce,
- “am vesti bune, copii – puteti sa va casatoriti in rai”.
- “Bine, dar exista si posibilitatea divortului?”
La care Sfantul Petru,
- “mai, lasati-ma in pace – trei luni am cautat sa gasesc un preot in rai si acum voi imi cereti sa caut si un avocat?”

luciamanta:
    Accident rutier. Un preot este lovit mortal de un sofer de taxi, sofer care la randul lui este accidentat mortal. Cei doi ajung la Poarta Raiului. Iese Sfantul Petru si il invita pe soferul de taxi sa intre, apoi ii spune preotului sa mearga Dincolo. Nelamurit, preotul l-a intrebat de ce nu poate intra in Rai, doar s-a rugat mereu, l-a slavit pe Dumnezeu, a predicat credinta crestin-ortodoxa. Sf. Petru ii raspunde:
“- Parinte, cand predicai toata lumea dormea, iar atunci cand şofa nebunul asta, toata lumea se ruga!”

luciamanta:
Doi politisti sunt in cautarea unui cadou potrivit pentru şeful lor. Unul dintre cei doi il întreabă pe celălalt:
- Toată lumea cumpără cărţi. Să îi cumpărăm şi noi şefului?
Celălalt poliţist răspunde hotărât:
- Nu, că mai are una acasă.

nickyblu:
Doua babe la biserica, una ii da cu cotul la cealalta:
 - Tatoooo!!........ia uite la aia din fata........si-a aprins o tigara!!!
 - Fa ce m-ai speriat.......era sa scap berea din mana!!

dauina:
Iepurasul la farmacie:
- Dati-mi va rog un kil de morcovi.
- Ba smechere, aici e farmacie nu aprozar. Dispari imediat ca ma enervezi.
A doua zi:
- Va rog frumos, dati-mi si mie un kil de morcovi.
- Faci pe nebunu’, da ? Daca te mai prind ca vii o data sa-mi ceri morcovi te agat de urechi pe perete.
A treia zi:
- Va rog frumos, vreau si eu niste morcovi.
L-a luat si l-a agatat pe perete. Pe peretele opus, poza lui Ceausescu.
Zice iepurasul:
- Si tu, tot pentru morcovi esti aici?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă