Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (243/522) > >>

NICOLAE:
pls

Mari_a:
E vreun banc si nu ma prind eu, sau ce? Nu sunt cei carora noi le zicem eschimosi? Nush... zic si io...
La o prima cautare cica ar fi o populatie de tip mongoloid care traieste in regiunile arctice din America si Groenlanda. Si mai zice ca adevaratul nume al eschimosilor este Ťinuitť si ei doresc sa nu mai fie denumiti cu primul termen, care inseamna Ťmancatori de carne crudať, termen ce le-a fost dat de iezuiti in secolul al XVI-lea.
Da' sigur nu e banc?  ???

NICOLAE:
Pe net am citit si eu Maria,vroiam sa stiu daca a  cunoscut pe cineva personal  :).Poate ca m am exprimat gresit,,,,oricum sa stii ca am vazut niste nordici in special finlandezi asa blonzi si cu figuri de mongoloid,ma gandeam si la faptul ca  cea mai frumoasa persoana de genul asta pe care am cunoscut o este fimea ;D.

Caroline:
Da, Maria are dreptate, inuit este termenul oficial pentru eschimosi si amerindieni (mongoloizi cu tenul brun spre rosu), adica pentru populatiile indigene americane, inainte de cuceritorii europeni. Personal, n-am vazut niciunul, ca au fost decimati din metropole, iar la Yelloknife in extrema nordica a Canadei n-am ajuns tocmai pentru ca nu ma incadram in minoritatile nationale. As fi mers macar vreun an, ca era salariul de 3 x mai mare decat la Montreal, da' dupa ce am completat toate formularele alea de 15 pagini si am dat nus'cate interviuri la telefon si teste online, m-au sunat sa-mi spuna, cu regret, ca ma potrivesc perfect profilului, dar ca salariul era subventionat de Guvern exclusiv pentru integrarea pe piata muncii a inuitilor si, prin urmare, nu ma pot angaja.  :idiot2: Asa ca... numai partea cu diploma post-mortem e banc, in rest e un fel de anecdota satirica la adresa birocratiei canadiene  :tickedoff: (eu am citit-o intr-o revista, cand eram acolo).

almi_gabi:
Un tip se duce la o vrajitoare vestita pentru puterea ei de a dezlega blesteme.
 - Ei, ca sa te pot dezlega de blestem, trebuie sa-mi spui exact cuvintele care te-au legat.
 - Va declar sot si sotie

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă