Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 304453 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mihaela1961

• Vizitator
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #645 : Duminică, 17 Februarie 2013, 19:23 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #646 : Duminică, 17 Februarie 2013, 19:26 »
Ursul de aur!Cand am auzit asta mi s-a facut inima cat o paine!Asa da!
Nu sunt misogina, dar o civilizatie supravietuieste prin cultura, nu prin fotbal!
Bravo pentru cinematografia romaneasca! :love:

mihaela1961

• Vizitator

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #648 : Duminică, 17 Februarie 2013, 19:37 »
http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_filme_rom%C3%A2ne%C8%99ti_cu_distinc%C8%9Bii_interna%C8%9Bionale

Pentru ca este 'momentul psihologic', am postat un link catre lsita filmelor romanesti premiate de-a lungul anilor!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #649 : Vineri, 08 Martie 2013, 14:54 »
Pozitia copilului

Tot am auzit de filmul asta- nu l-am vazut pana acum dar imi voi face timp si pentru el. In ultima vreme cum am prins un pic de timp liber am preferat sa mai vad cate un film din cele nominalizate la Oscar.
Si uite chiar am sa va recomand unul - cel care a castigat Oscarul 2013 pentru regie - Life of Pi- regizor Ang Lee ( de origine asiatica ) cu o atmosfera si o poveste foarte frumoasa. Cum reuseste un tanar sa supravietuiasca unui naufragiu si apoi sa reziste cateva luni pe o barca de salvare alaturi de un tigru. Plin de teme profunde si reflectie la viata.  :)

Life Of Pi - Official Trailer

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #650 : Duminică, 10 Martie 2013, 14:36 »
Nu sunt misogina, dar o civilizatie supravietuieste prin cultura, nu prin fotbal!

De acord... doar ca la femeie se numeste misandra, nu misogina.  ;)

Offline ela_tgv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #651 : Luni, 11 Martie 2013, 20:03 »
 Am vazut in acest weekend "Pozitia copilului"(la Euromall Pitesti). Mi-a placut filmul :applause:, daca fac abstractie de limbajul trivial.  Pe o scara de la 1 la 10, nota mea ar fi 9.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #652 : Luni, 11 Martie 2013, 21:11 »

:o Ce dor mi-era de un astfel de film!  :D

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #653 : Luni, 11 Martie 2013, 21:41 »
La seriale  mai nou aparute se mai uita cineva? cautand pe net dintr-una in alta am descoperit Mad Men (nebunii de pe Madison Avenue) si Suits ( asta e pentru cei carora le plac serialele cu avocati), am devenit fana, si acum astept sezoane noi...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #654 : Luni, 11 Martie 2013, 22:09 »
The Young and The Restless...marfa rau! Multa actiune, concizie (creca a depasit de mult episodul 10000), sentimente...ce mai, capdaopera!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #655 : Marți, 12 Martie 2013, 08:20 »
The Young and The Restless...marfa rau! Multa actiune, concizie (creca a depasit de mult episodul 10000), sentimente...ce mai, capdaopera!

mah, sa-l recomanzi nepotilor - ei probabil vor apuca finalul !!   oO

mai bine imi spui cand incepe Urzeala Tronurilor seria 3 ca stau si ma uit in zare si nic...... !!!!  :tickedoff:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #656 : Marți, 12 Martie 2013, 16:42 »

:happy:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #657 : Sâmbătă, 16 Martie 2013, 15:01 »
Sa fiLm! Intrare gratuita, azi de la ora 19, la studioul UNATC - str.Matei Voievod 75-77.
Daca aveti copii rockeri p-acasa...  :D   
Mi-ar fi placut sa-l vad, dar diseara... avem partyyyyy!  :yeah:

"UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 16 martie, de la orele 19, proiecţia filmului „Rocker”, în regia lui Marian Crişan, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.
Evenimentul este al nouălea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.
Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul „Să Film!” de sâmbătă 16 martie (UNATC – Sala de cinema):

19.00: Proiecţie „Rocker” (România 2012)
20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă: Marian Crişan (regie, scenariu), Anca Puiu (producător), Tudor Mircea (imagine), Tudor Pojoni (montaj), Alma Alexandra Ungureanu (costume), Alin State, Ionuţ Niculae şi Crina Semciuc (în distribuţie)

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul „Rocker” poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu data de 22 februarie 2013."

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #658 : Sâmbătă, 16 Martie 2013, 18:26 »
poti sa te duci , de la 19:00 pana la 22:00 il vezi de 2 ori ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #659 : Duminică, 17 Martie 2013, 09:07 »
O drama romantica frantuzeasca Amour (2012) - regia - Michael Haneke, cu Jean-Louis Trintignant si Emmanuelle Riva.
Un film plin de incarcatura emotionala- povestea a doi profesori de muzica - pensionari - Anne si George.

Amour (2012) - Official Trailer [HD]