Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301130 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lukady

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #555 : Joi, 30 August 2012, 16:21 »
cine-mi recomanda un film bun...istoric sau actiune (gen Hitman)... :bow:

Offline lukady

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #556 : Joi, 30 August 2012, 16:27 »
Deci... ce filme sa mai re-vedem...

suuuuper film....nu am avut rabdare sa astept si am cautat aici "prin arhiva"  :thumbup:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #557 : Joi, 30 August 2012, 16:47 »
Istorice: King`s Speech, Braveheart, Save Private Ryan, Il gattopardo (Ghepardul lui Visconti)
Actiune: Inception, Kill Bill, The Heat, Fight Club.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #558 : Joi, 30 August 2012, 16:54 »

poate iti place IRON WILL, mi s-a parut un film foarte bun, cu actori foarte buni, actiune, peisaje fantastice. mesj implicit: daca vrei ceva cu adevarat, lupta cinstit si il vei obtine!
Iron Will - Stronger Part 1 of 11 - Full Movie

"Stay hungry, stay foolish"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #559 : Joi, 30 August 2012, 17:03 »
Nouati: in septembrie: plictiseala maxima. Poate doar mos Eastwood sa mai miste cu Trouble with the Curve In octombrie: Sequel (de parca nu ne saturasem de continuari tot anu`) - Taken 2. Insa (insa!) apare un film cu mafioti, facut ca la carte. Cu distributie de zile mari si cu un trailer interesant in draci. Si culmea, nu e Nasul 4 !( ;D) http://www.imdb.com/title/tt1764234/. Gata, pana aici, dupa aceea vorbim despre noutati pe o ploaie urata de noiembrie (http://www.imdb.com/title/tt1074638/) sau la pima ninsoare  ;) (care va fi pe 14 decembrie, presimt eu).

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #560 : Vineri, 31 August 2012, 22:58 »
film de actiune cu ben afleck si morgan freeman pe pro tv, "the sum of all fears"... imi iau berea si-am plecat! :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #561 : Sâmbătă, 01 Septembrie 2012, 19:06 »
Azi am vazut filme de, cu si despre fete: Letters to Juliet, Morning Glory si Flipped. Am mancat o mare cantitate de popcorn si am atipit de cateva ori. Dap, agreabil. Sau cel putin odihnitor.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #562 : Marți, 04 Septembrie 2012, 10:19 »
un film foarte bun cu un actor foarte bun, Michael Clarke Duncan (tocmai a murit):

The Green Mile (5/5) Movie CLIP - The Execution (1999) HD

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #563 : Marți, 04 Septembrie 2012, 11:40 »
Dap, in regia lui Frank Darabont. Si dupa o carte de Stephen King. La fel ca si Shawshank Redemption. Filme din categoria "de vazut daca ai trait pe lumea asta". Pacat de Duncan.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #564 : Marți, 04 Septembrie 2012, 23:31 »
Dap, in regia lui Frank Darabont. Si dupa o carte de Stephen King. La fel ca si Shawshank Redemption. Filme din categoria "de vazut daca ai trait pe lumea asta". Pacat de Duncan.

pacat intr-adevar, unul dintre acei actori care-ti ramane in minte chiar daca nu-i retii numele din prima.  iar celalalt film, este un must see, la fel cum bine spui si tu.  am revazut ultima parte astazi, scena de la sfarsit este apoteotica prin frumusete si simplitate. da, din "celula" mea visez si-mi spun ca mi-ar placea sa fiu pe bucata aceea de plaja, reparand o ambarcatiune in timp ce un prieten vine spre mine.

cateva replici care mi-au placut:

"Remember Red, hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies."

"I find I'm so excited, I can barely sit still or hold a thought in my head. I think it's the excitement only a free man can feel, a free man at the start of a long journey whose conclusion is uncertain. I hope I can make it across the border. I hope to see my friend and shake his hand. I hope the Pacific is as blue as it has been in my dreams. I hope."

"Get busy livin’, or get busy dyin'"

un film despre speranta in primul rand. fiecare dintre noi ne aflam in anumite momente ale vietii sau poate chiar in permanenta intr-o inchisoare abstracta. si facem tot timpul planuri de evadare pentru ca vrem sa simtim viata altfel, vrem sa simtim ca traim cu adevarat.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #565 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 09:49 »
Actiune: Inception...

Il am si eu, dar l-as cataloga mai mult la SF sau psycho decat la actiune. E un film care aduce intrebari nerostite socante.  ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #566 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 10:24 »
Mda, insa iese lejer din granitele SF-ului. Din punctul meu de vedere, e mai putin important genul in cazul  de fata, conteaza filmul in sine, luat ca un tot...

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #567 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 11:32 »
Actiune: Inception

un fel de marketing last frontier, interesanta abordare.  probabil in viitor studiile de piata se vor face si-n acest fel.
(si unde mai pui ca o are si pe marion cotillard in distributie, bite  :))

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #568 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 14:56 »
Eu cred ca se fac deja... Asteptam pr piata antivirusul!  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #569 : Miercuri, 05 Septembrie 2012, 19:53 »
goran, mi-a amintit de acest film; am lesinat de ras ;D