Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301199 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #540 : Marți, 28 August 2012, 20:07 »
L.E. Pare-se ca trecu si pe la mine microbul lapsus-ului care s-a plimbat pe partea asta de forum ;D
De fapt nu a trecut, daca e sa fiu corect. E doar o obsesie a mea de cativa ani, pe care ma chinui s-o uit, insa imi revine in minte periodic. Asa ca apelez la ajutorul dumneavoastra, al tutror celor care "calcati" (virtual) pe aici si imi cititi aberatiile. Este vorba despre un film (cum altfel? :)) francez, avand ca tema un fel de Romeo si Julieta modern in care ei cresc de mici impreuna (ea fiind fata unui emigrant polonez, imi aduc aminte acest detaliu!) si bineinteles ca se naste ceva intre ei. Insa viata ii desparte. Si atunci cand n-o face ea, o face orgoliul fiecaruia dintre cei doi...Sa mai dau cateva detalii pe care mi le amintesc si care ar putea sa va ajute sa-l identificati: intotdeauna cel care piedea pariul, era pus de catre celalat sa faca cate ceva (stupid, haios sau cretin, pur si simplu), imi amintesc ca ea a purtat o zi la scoala (nu mai stiu daca era liceu sau facultate) chilotii peste pantaloni...
O alta faza tare: ea maritata cu un fotbalist faimos, ii da intalnire lui la ea acasa, el vine iar ea suna la politie si reclama spargerea locuintei si hotul la fata locului ;D. Si ultima scena: undeva la final, aleg sa moara impreuna, intr-un cofraj unde urma sa sa fie turnat un stalp (sau o groapa) de ciment pe un santier.
Si intodeauna apare ca un leitmotiv o cutie pe care era desenat ceva (un carusel parca)
Cam asta imi (mai) amintesc. E putin, asa-i insa odata cu varsta... :idiot2:
Ce-mi doresc e numele filmului  :-[,
help, please!  :surrender:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #541 : Miercuri, 29 August 2012, 01:27 »
Gata, am terminat de vazut si The Twilight Samurai. Cu siguranta merita vazut. (repet)E valabil pentru fiecare din cele 3.   :applause:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #542 : Miercuri, 29 August 2012, 15:03 »
L.E. Pare-se ca trecu si pe la mine microbul lapsus-ului care s-a plimbat pe partea asta de forum ;D
De fapt nu a trecut, daca e sa fiu corect. E doar o obsesie a mea de cativa ani, pe care ma chinui s-o uit, insa imi revine in minte periodic. Asa ca apelez la ajutorul dumneavoastra, al tutror celor care "calcati" (virtual) pe aici si imi cititi aberatiile. Este vorba despre un film (cum altfel? :)) francez, avand ca tema un fel de Romeo si Julieta modern in care ei cresc de mici impreuna (ea fiind fata unui emigrant polonez, imi aduc aminte acest detaliu!) si bineinteles ca se naste ceva intre ei. Insa viata ii desparte. Si atunci cand n-o face ea, o face orgoliul fiecaruia dintre cei doi...Sa mai dau cateva detalii pe care mi le amintesc si care ar putea sa va ajute sa-l identificati: intotdeauna cel care piedea pariul, era pus de catre celalat sa faca cate ceva (stupid, haios sau cretin, pur si simplu), imi amintesc ca ea a purtat o zi la scoala (nu mai stiu daca era liceu sau facultate) chilotii peste pantaloni...
O alta faza tare: ea maritata cu un fotbalist faimos, ii da intalnire lui la ea acasa, el vine iar ea suna la politie si reclama spargerea locuintei si hotul la fata locului ;D. Si ultima scena: undeva la final, aleg sa moara impreuna, intr-un cofraj unde urma sa sa fie turnat un stalp (sau o groapa) de ciment pe un santier.
Si intodeauna apare ca un leitmotiv o cutie pe care era desenat ceva (un carusel parca)

mai multe indicii! ceva nume de persoane, nume de locuri, o propozitie, o fraza... am incercat dar am dat de alte filme asemanatoare.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #543 : Miercuri, 29 August 2012, 17:49 »
Hi hi, pai daca aveam un string de cautare cat de firav (sau pe romaneste, un capat de ata cat de mic)...gen o parte din titlu sau un actor principal din distributie...sau anul in care a fost lansat...era papat de mult! stiu doar ca l-am vazut dupa revolutie teatrul cu public (de 23.000.000) din dec.`89, pana in 2000, la TVR 1. Oricum, multam penrtru efort!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #544 : Miercuri, 29 August 2012, 22:00 »

cred ca e "Jeux d'enfants" sau "Iubeste-ma daca poti!"
trage un ochi aici sa vezi daca recunosti actorii...
http://www.filmepro.ro/musicvideo.php?vid=f6218303f
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #545 : Miercuri, 29 August 2012, 22:08 »
YEEEEAAAA!  :yeah: :yeah: :yeah: Ti pup bre, el e! :applause: :applause: :bow: :bow: :bow: :flori: :flori: :flori:
Ai o (galetusa de) inghetata de la moa, just name the flavour!

Vai, o sa traiesc cu 15 ani mai mult!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #546 : Miercuri, 29 August 2012, 22:31 »
Si unde mai pui ca fata e Marion Cotillard ...:smitten:
Multumesc foarte, bre Guess, mi-ai facut ziua frumoasa!

Si bineinteles ca l-am gasit pe...site-urile pe unde bantui eu! Si e de la sine inteles ca nu ma rabda inima sa nu-l vad, numa` sa se termine de descarcat...

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #547 : Miercuri, 29 August 2012, 23:20 »
cred ca e "Jeux d'enfants" sau "Iubeste-ma daca poti!"
trage un ochi aici sa vezi daca recunosti actorii...
http://www.filmepro.ro/musicvideo.php?vid=f6218303f

chapeau, guess, felicitari, bravo! :applause: you guessed just right! :) nu l-am vazut, o sa am ocazia sa ma delectez si eu acum.  "se faire ensevelir dans un bloc de beton..." br br br
guess, poate-l ghicesti si pe-al meu! dau doua galetuse de inghetata!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #548 : Joi, 30 August 2012, 00:34 »
Daaaa, deci vazut Jeux d`enfants...culmea e ca nu pot sa descriu starea in care ma aflu...nu-i nici un emoticon pe aproape...mda, mai bine tac. Chiar nu am cuvinte.

(ei bine, nu ma luati in seama, io cu jucariile mele :blush:)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #549 : Joi, 30 August 2012, 10:50 »
YEEEEAAAA!  :yeah: :yeah: :yeah: Ti pup bre, el e! :applause: :applause: :bow: :bow: :bow: :flori: :flori: :flori:
Ai o (galetusa de) inghetata de la moa, just name the flavour!

Vai, o sa traiesc cu 15 ani mai mult!
ma bucur ca informatia ti-a fost de folos  :)
sa mai spuna cineva ca barbatii sunt greu de multumit  :D

chapeau, guess, felicitari, bravo! :applause: you guessed just right! :) nu l-am vazut, o sa am ocazia sa ma delectez si eu acum.  "se faire ensevelir dans un bloc de beton..." br br br
guess, poate-l ghicesti si pe-al meu! dau doua galetuse de inghetata!
domnilor, ati pus gand rau siluetei mele?  :2funny: (glumesc, of course  :) )

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #550 : Joi, 30 August 2012, 11:49 »
vazand exaltarea lui bitek, am acceptat provocarea "cap ou pas cap" si am vazut si eu aseara"jeux d'enfants".  nu vreau sa supar pe nimeni, nu este genul meu de film... o poveste complexa, ciudata, unde la sfarsit si Manole se zideste langa Ana lui. totusi am remarcat frumusetea frantuizoacelor (in frunte cu marion, desigur), sunt stilate dom'le, au un je ne sais quoi care le deosebeste de alte femei. 
dupa aceea am vazut pe tvr "efectul domino" (ripple effect) care mi-a placut mai mult, ca si mesaj vreau sa zic.
Ripple Effect - Trailer

totusi, guess, cum ai reusit sa dai de film? l-ai vazut sau ai folosit niste tag-uri mai speciale? :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #551 : Joi, 30 August 2012, 12:15 »
totusi, guess, cum ai reusit sa dai de film? l-ai vazut sau ai folosit niste tag-uri mai speciale? :)

sunt femei care iubesc provocarile. eu sunt una dintre ele.... :D
glumesc. vazusem filmul in urma cu cativa ani si descrierea lui bitek a fost suficienta pt mine, mi-am amintit unele faze si...asta a fost.

aseara cand cautam un link pt bitek am gasit un film care mi-a placut, e genul meu.... The Vow (Juramantul, 2011) m-a tinut treaza pana pe la 2.
 il puteti vedea aici
http://www.moviesample.net/the-vow-online-subtitrat/

deja caut altul pentru diseara, sper sa nu fi redeschis cutia Pandorei. am avut o perioada cand vedeam 2 filme/zi, ceea ce-i cam mult pentru timpul meu liber, indata limitat ca incep jobul.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #552 : Joi, 30 August 2012, 12:32 »
The Vow (Juramantul, 2011) m-a tinut treaza pana pe la 2.
 il puteti vedea aici
http://www.moviesample.net/the-vow-online-subtitrat/

saru'mana, guess! diseara "merg" la film, la "legamantul"! :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #553 : Joi, 30 August 2012, 14:46 »
Mie mi s-a parut cam sec, cam sarac in exprimare...da, are realism (chiar are la baza o poveste adevarata) insa din punctul meu de vedere cinematografia e arta si nu...NatGeo sau Discovery (bine, e cam exagerata comparatia, insa cred ca l-as jigni mai rau -filmul- daca l-as considera banal) Asa ca vreau emotie, vreau spectacol vizual, vreau cameleoni umani (din specia De Niro), vreau magie, vreau Sauron, vreau femei frumoase incat sa-mi rareasca bataile inimii, vreau...vreau cam multe, nu? ???

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #554 : Joi, 30 August 2012, 15:39 »
nu-i wow, ci vow!  :D
intr-o seara in care ai chef de ceva usurel (cum eram io aseara) merge...si mie mi-a placut faptul ca era inspirat dintr-un caz real, a fost un plus sa vreau sa-l vad, nu aveam chef de fictiuni si alte alea.
pana la urma depinde de gusturile fiecaruia in materie de filme, de ce ai chef sa vezi, etc.... :)