Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301230 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #525 : Sâmbătă, 25 August 2012, 18:29 »
Scrat - Gone Nutty

Ice Age Scrat No Time For Nuts

Ice Age: Scrat's Continental Crack-Up

Offline bit

• Hero Member

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #527 : Sâmbătă, 25 August 2012, 18:44 »
O sa mai caut. Daca mai stiti...sunteti invitatii mei! Sa fie animate si scurt-metraje.

Offline bit

• Hero Member

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #529 : Sâmbătă, 25 August 2012, 19:58 »
Nu stiu daca a fost pomenit in sectiunea de dezvoltare personala documentarul 'The Secret'.
Sunt chiar curioasa daca Legea atractiei functioneaza.Principiul cf. caruia energia pozitiva atrage energie pozitiva, precum si faptul ca suntem suma gandurilor noastre le stiam, numai ca nu stiu daca chiar tot ce se scrie in carte si tot ce se spune in documentar sunt reale.
Adevarul e ca sunt cateva site-uri de dezvoltare personala-facute de timisoreni...deocamdata pt. mine doar interesante.
Ce parere aveti?
Ca si filme artistice prefer Woody Allen 'cap coada'.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #530 : Sâmbătă, 25 August 2012, 20:50 »
Nu stiu daca a fost pomenit in sectiunea de dezvoltare personala documentarul 'The Secret'.

S-a pomenit de mai multe ori in mai multe sectiuni... incat am ajuns sa stiu despre ce e vorba in film fara sa-l vad.  :)
Uneori am chef de un film simplu, dragutz si special, nimic pretentios, si nu stiu ce sa caut. Pe TV nicio sansa. Sugestii de titluri?

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #531 : Sâmbătă, 25 August 2012, 20:54 »
un pic de mov, da?......sa vad favorite color de la geam!!!!

mov, cum mu?!  ;D poate le creste levelul spiritual neinspiratilor de pierd gazul in ea.

No, mai bine le pun doua lampi rosii la intrare.
\

felinare, mai bine. si-o "cruce de piatra", ca presteaza chestiunea, in politic, neabatut.

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #532 : Duminică, 26 August 2012, 15:06 »
S-a pomenit de mai multe ori in mai multe sectiuni... incat am ajuns sa stiu despre ce e vorba in film fara sa-l vad.  :)
Uneori am chef de un film simplu, dragutz si special, nimic pretentios, si nu stiu ce sa caut. Pe TV nicio sansa. Sugestii de titluri?

Caroline daca ai chef de un film dragut si fara pretentii asa cum spui, vezi

Paulie (1998)

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 81
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #533 : Duminică, 26 August 2012, 20:22 »
#Invalid YouTube Link#
aut cesar aut nihil

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #534 : Duminică, 26 August 2012, 20:27 »

Stand by Me (http://www.imdb.com/title/tt0092005/)

Sau Equilibrium (http://www.imdb.com/title/tt0238380/).

Offline cineva

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 81
  • aut cesar aut nihil
« Răspuns #535 : Duminică, 26 August 2012, 20:44 »
aut cesar aut nihil

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #536 : Duminică, 26 August 2012, 22:04 »
 O0 Ca si cartea lui Masaru Emoto despre.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #537 : Marți, 28 August 2012, 01:03 »
The Next Three Days. Cu Russel Crowe, Liam Neeson (in rol minor) si cateva actrite ingrozitor de frumoase: Elizabeth Banks, Olivia Wilde, Moran Atias.
Despre film: thriller interesant, cu suspans bine dozat. Tema: cum sa faci sa-ti scoti sotia (nevinovata?) din inchisoare, cand alte cai nu mai exista. Prin evadare, logic. Si de aici incepe circul. Revin dupa incheiere (fara spoilere!).

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #538 : Marți, 28 August 2012, 01:36 »
Am revenit. La final: cu siguranta merita vazut. Am zis thriller, am zis suspans, mai zic realism, scenariu OK, actori buni. Da.  :thumbup:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #539 : Marți, 28 August 2012, 19:40 »
Cum spuneam acum cateva zile, m-am apucat de vazut (vizionat, whatever) filme japoneze. Si pe langa "Love and Honor", am vazut azi "The Hidden Blade" (regizat tot de Yoji Yamada). Nu stiu cum sa exprim mai bine impresiile pe care mi le-au lasat aceste filme, care nu-s nici pe departe sablonate dupa Hollywood. Adica nu au nici sex, nici (prea multa) violenta, nici vulgaritate.\
Da, exista o oarecare similaritate intre ele (teme comune: dragoste-datorie-prietenie-onoare, toate in conflict la un  moment dat. Cum rezolva eroul conflictul, conflictele de fapt...pai vedeti filmul!), personajul principal este tot samurai...ma rog, nu e ceva deranjant. Sau monoton. Ba dimpotriva, sunt scene de o delicatete si o finete vizuala care uitasem ca exista...Da, categoric, daca sunteti imbacsiti (ca mine) de avalansa de filme stupide de peste ocean (nu ca toate ar fi la fel, sa ne fie clar! insa 90%din ele... :hammer:), va recomand cu placere sa pierdeti cateva ore urmarind o astfel de productie.