Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #375 : Vineri, 20 Aprilie 2012, 08:18 »
You've Got Mail   un film dragut, de week-end, o comedie romantica . Povestea este simpla: un El si o Ea se urasc in viata reala, dar in viata virtuala se indragostesc tot mai mult.  :angel:
Problema? Cei doi se intalnesc de internet si nu stiu cum arata in realitate si astfel filmul devine mai interesant.
Un film cu Tom Hanks si Meg Ryan ( una din actritele care imi place mult  :)).

Youve Got Mail - Trailer

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #376 : Sâmbătă, 21 Aprilie 2012, 00:09 »
Vazut filmul, e super simpatic. Mai ales ca cei doi sunt si proprietarii a doua librarii concurente pe aceeasi strada. Filmul asta imi aminteste de ceva foarte personal... apropos de cat de buni sunt oamenii "de la distanta". ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #377 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:15 »
Io constat ca m-am stricat, m-am luat dupa cineva si m-am apucat sa ma uit la seriale. Dat fiind faptul ca nu rezist mult (cu exceptia Gallacticii  ::)), am zis barem sa apuc sa vad ceva pan`la cap. Si ma uit la Mildred Pierce (si-asa-mi place mie tare Kate Winslet  :)).

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #378 : Marți, 24 Aprilie 2012, 21:49 »
Deci bifam la vazut si Mildred Pierce. Bun, bun.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #379 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:04 »
si eu ma uit la seriale, in special la Grey's Anatomy, e preferatul meu, da' nu m-am stricat  :P :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #380 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:12 »
 ;D Daca tu zici...eu nu am rabdare sa urmareasc un film fara intriga inchegata. Mi-a explicat mie cineva (care e fan Grey :)) cum e cu serialele si cu fetele...
Uite si io-s fan de seriale da`numa cateva: unu-i Gallactica (despre care ma pot certa cu oricine 100 de ani)...hmmm, ceva mai nou, gata, stiu: Game of Thrones. Mare, mare fan. Mai ales al cartilor. Insa nici ecranizarea nu-i rea deloc.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #381 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:14 »
si cum e cu serialele si cu fetele? zi acum...nu te opri....ca sunt curioasa  :P
aaaa... si Dexter l-am vazut ...la inceput nu ma gandeam ca o sa ma uit la un serial de genul asta, da m-a captivat pana la urma

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #382 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:19 »
Pai mi s-a explicat cam asa: tre`sa fie ceva la care nu-i jale daca ai pierdut un episod, ceva la care iti poti aduna gandurile, eventual sa si tragi un pui de somn daca esti obosita...a, si sa joace cel putin un baiat bine in el (pe asta am adugat-o eu) adica ceva interes pana la urma tre`sa fie...

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #383 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:23 »
esti pe aproape...da atunci ce mai vad din film, daca adorm?  ;)
eu ma uit la seriale atunci cand vreau sa ma relaxez, sa-mi adun gandurile si cand nu am chef de nimic  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #384 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:27 »
Bre indubitabil, d-aia am adaugat eventual...  :bully:

Fii atenta, ca avui o epifanie: mai, da `ciudate creaturi sunteti voi fetele! Ia uite, ma uitai mai atent un pic si nu pot sa nu remarc similitudini intre un modul in care o femeie percepe ideea de serial si ideea de relatie de durata...Pfoai! :faint:

L.E. Cat despre datul cu batul, stai linistita ca nu ma agit, asa-mi place mie sa agit spiritele, creca-s un fel de incurca-lume din nastere  ;D

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #385 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:32 »
hai ca nu am dat cu parul ...am zis si eu  :)
si ce similitudini ai gasit?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #386 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:40 »
Pai exact ce ziceam mai sus, despre cum e cu serialele si cu fetele (bine, ideile-s ale unei fete, nu ale mele, nu pot sa-mi asum asa ceva). Tare curioasa si intortocheata minte aveti, pe cuvant...bine, n-o lua ca pe un repros, ca nu e.  :).
Stii cum vad io lucrurile? la noi 2+2 fac 4. La voi "2+2...da`de ce esti curios? Si primii 2 ce sunt? Da`ailalti? Si ce cauta ei impreuna?" cam asa.

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #387 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:47 »
stii vorba lui Oscar Wilde ...Femeile sunt facute sa fie iubite , nu intelese.  :)

si nu o iau ca pe un repros, chiar deloc, nu esti primul barbat care zice asta  ;D
voi barbatii sunteti mai tehnici...noi mai practice  ;)

cum ziceam pe topicul Maxima zilei....sunt curios...deci exist  ;D ;D :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #388 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:51 »
Aham...las`sa va iubeasca el atunci! Cat despre practic...m-as cam certa cu tine pe tema asta. Io zic ca-i impartita cumva asta cu spiritul practic. Iar aluzia cu tehnicul am inteles-o: suntem lipsiti de fior poetic... :((. Drept pentru care ma voi sinucide de vreo 3-4 ori. Da`mai tarziu, acus am treaba. :strambatura: (Mica, nu daaaaa!)

Offline adda

• Hero Member
« Răspuns #389 : Marți, 24 Aprilie 2012, 22:55 »
uite vezi....ai zis singur cum e cu tehnicul la voi  ;D ;D
eu zic sa nu mai facem atatea diferentieri si sa ne acceptam asa cum suntem... :dance: