Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301283 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #360 : Luni, 19 Martie 2012, 09:22 »
Gata, refac (ai dreptate, nu m-am exprimat deloc clar): timpul pierdut se refera la timpul alocat tentativei de refacere a relatiei (a doua oara), cand ar fi trebuit sa-ti intre-n cap ca daca n-a mers odata nu va merge neam! suna urat, stiu, da-i timp pierdut (degeaba) din punctul asta de vedere. Cealata intrebare se referea la recursivitatea fenomenului (cum ai zis si tu, tentatia reintoarcerii), ai mai face-o din nou, stiind ce stii acum (dupa, adica un fel de esti gata sa traiesti, sa suferi si sa pierzi din nou?)?

Hai ca am facut un talmes-balmes...am amestecat fictiunea cu realitatea si uite ce iese...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #361 : Luni, 19 Martie 2012, 09:29 »
rational vorbind, nu, pentru ca stiu ca este doar o iluzie. cunosc mecanismul de la altii si din ceea ce am citit. dar tentatia a existat si cred ca cel mai important factor care m-a retinut a fost teama de a nu-i face rau celuilalt; de a nu-i da speranta si de a nu trece, iar, prin esec.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #362 : Vineri, 23 Martie 2012, 22:41 »
"Barefoot in the Park". Cu Jane Fonda si Redford. O comedie de replici excelenta. Am mai vazut  si "M.I.IV- Ghost Protocol". Nu m-a miscat neam. Si am mai vazut si "We bought a Zoo". Subtirel, de vazut duminica dupa masa de pranz, asa, in loc de siesta. Asa ca, volens-nolens, ma-ntorc la filmele vechi...

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #363 : Marți, 27 Martie 2012, 17:37 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #364 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 11:32 »
nu's ce mi-a venit sa ma uit la The Scorpion King 3: Battle for Redemption  :hammer:- mare pierdere de timp; nu vi-l recomand  :coolsmiley:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #365 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 14:54 »
The Hunger Games a vazut cineva? Eu am cartea (cartile,ca-s 3) si e ok.

dianna

• Vizitator
« Răspuns #366 : Vineri, 06 Aprilie 2012, 15:04 »
Am mai vazut  si "M.I.IV- Ghost Protocol". Nu m-a miscat neam.
Am vazut "Mission: Impossible - Ghost Protocol" la IMAX, dupa parerea mea asa merita vazut. Mie mi-a placut mult, bine, se intampla ca era si Tom Cruise p-acolo :)

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #367 : Sâmbătă, 07 Aprilie 2012, 15:18 »
Un film dragut , recomandat celor divortati de cativa ani buni,( glumesc) este It s Complicated (E TARE COMPLICAT.) cu Maryl Streep si Alec Baldwin .Am avut senzatia ca imi revad relatia si inainte si dupa divort.Probabil ca si alti se vor recunoaste in comedia asta.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #368 : Sâmbătă, 07 Aprilie 2012, 19:53 »
Cred ca l-am vazut... Ai dreptate, abia dupa ceva ani poti sa vezi in filmul asta o comedie.  oO

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #369 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 11:20 »
Bourne`s Ultimatum.  A nu stiu cata oara.
(cum se urmareau astia cu Logan-urile prin Maroc,  :) dom-ne...)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #370 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 11:54 »
  :offtopic: Bitek, m-ai facut sa rad cu noua ta "poza"... mi-ai adus aminte de un prieten care se considera (pe el, ca si pe toti ceilalti barbati) la fel de binar. So...don't worry, you're not alone. ;D

On topic: Am terminat cartea despre apa si mi-as dori sa vad filmele realizate dupa carte What the Bleep Do We Know?, film artistic, 2004, cu Marlee Matlin, si Apa, film documentar, 2006, cu Saida Medvedeva... da' nu stiu cum sa fac rost de ele.  :-\

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #371 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 11:59 »
Pai poza nu-i decat o descriere vizuala a nick-ului, nimic altceva. ;D (un bit + ek) . Cum vedeti voi femeile, relatii si interactiuni...chiar si acolo unde nu prea-s...
Cat despre filme, las`ca ti le aduc eu la Cozia (ca am inteles ca vei fi prezenta). Sau iti  trimit DVD-ul prin posta?
(What the bleep...are si partea 2 a, Down to the Rabbit Hole - ca Alice :))

Offline Emi 53

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #372 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 17:56 »
Eu ma vazut filmul What the Bleep Do We Know Rabbit Hole pe; Casa Trezirii.ro filme

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #373 : Duminică, 08 Aprilie 2012, 18:36 »
Mersi de info, Emi, insa 1. am o conexiune de net ca abia reusesc sa vad clipurile pe youtube; 2. eu intotdeauna think twice: daca sunt ok filmele, imi trebuie pe DVD, si pentru mine, si ca potential material didactic.

OK, bitek, multumesc, la Cozia sa fie.  :) Dau la schimb tuica; un paharel (nu mai mult) inainte de efort fizic, previne transpiratia in exces - sfat de la bunicii mei, verificat!  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #374 : Sâmbătă, 14 Aprilie 2012, 14:57 »
Awakenings/(1990) cu Robert de Niro si Robin Williams, genul de dramă la care te gândeşti mult timp după aceea, cu sad-end si cu multiple concluzii moralizatoare.

Awakenings - Movie Trailer (1990)