Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 304470 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #225 : Vineri, 16 Septembrie 2011, 21:08 »
1.(Fara nici un fel de dubii) Gladiator.
2.Blade Runner.
3.It`s a wonderful life.
Cu mentiunea ca un top 3 e criminal de nedrept. Ar trebui cel putin un top 50, raman mult prea multe filme superbe pe dinafara.

julia

• Vizitator
« Răspuns #226 : Duminică, 18 Septembrie 2011, 08:22 »
nu te cred. ceva nu merge intre 1-2 si 3.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #227 : Duminică, 18 Septembrie 2011, 10:52 »
EAT, PRAY, LOVE
and let yourself go...

Julia Roberts și Javier Bardem, azi la 20,00 - la HBO
http://www.evz.ro/detalii/stiri/filmul-evz-eat-pray-love-945926.html
(citiți și comentariul lui Mery cel blondă  ;D )

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #228 : Duminică, 18 Septembrie 2011, 14:20 »
nu te cred. ceva nu merge intre 1-2 si 3.
Te cred ca nu ma crezi,  nu ma cunosti. Daca ti-as fi spus ca ascult cu aceeasi placere si Cossi fan tutte, Once al Nightwish-ilor, orice de la Metallica (aici merge orice ca`s fan!) si The City al lui Vangelis sau...nu stiu, Here comes the again de Eurythmics, probabil ca ai spune ma dau mare. Insa te asigur ca nu. Legat de filme, sunt clasificate dupa cat imi sunt de dragi, nicidecum alt criteriu.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #229 : Luni, 19 Septembrie 2011, 11:51 »
Vocea filmelor ne recomandă asta: http://www.cinemagia.ro/filme/dream-house-44090/ (premiera la noi pe 21 octombrie)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/nIeMYPfnST0?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Şi asta: http://www.cinemagia.ro/filme/crazy-stupid-love-559382/ (rulează începând cu 16 septembrie)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/eK68Y3oMEk8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #230 : Marți, 20 Septembrie 2011, 07:30 »
Gala premiilor Emmy 2011

"Serialele "Mad Men" si "Modern Family" au fost marile castigatoare la cea de-a 63-a gala a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, impunandu-se, ca si in 2010, la categoriile "cel mai bun serial/ drama" si "cel mai bun serial/ comedie."

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #231 : Marți, 20 Septembrie 2011, 14:02 »
..... Nu ştiu ce Oscaruri va lua filmul ăsta (dacă va lua), dar unul pentru machiaj, din câte se vede, ar merita...
http://www.evz.ro/detalii/stiri/a-fost-lansat-primul-trailer-al-filmului-j-edgar-video-946299.html

mi-ai trezit interesul pentru acest film , din pacate mai am ceva de asteptat pana la lansarea lui in Romania  :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/dSsp9585CRk?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #232 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 10:39 »
pana apar noutatile - ceva mai vechiut si interesant   8)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/aS_d0Ayjw4o?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #233 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 15:57 »
O, da! Russel Crowe e un adevarat! Chiar daca mai sifoneaza el moaca cate unui panara...pardon, paparazzo din cand in cand. Iar Jenn Connelly e de departe una dintre cele mai bune actrite, chiar daca nu a avut ea prea multe roluri de compozitie; plus ca mai e si o frumusete de femeie care nu-si arata deloc varsta.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #234 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 18:19 »
.........Iar Jenn Connelly e de departe una dintre cele mai bune actrite, ......

s-a scos de-un oscar pentru rolul din film  ;D ( pe langa celelate obtinute de film  8) )

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #235 : Duminică, 25 Septembrie 2011, 20:49 »
Unul din cele 4 ale filmului. Il merita cu siguranta, tinand cont si de faptul ca in 2002 a concurat cu Kate Winslet (care cred ca e una din primele ...2 mari actrite ale prezentului, cealalta fiind Nicole Kidman). Iar Connelly a facu un rol bun si in filmul-fenomen-soc al anului 2000, "Requiem for a Dream" a lui Darren Aronofsky. Care Aronofsky a facut in 2006 un alt film...aparte -cred ca asta i se potriveste cel mai bine- "The Fountain" (mie mi-a adus aminte de "Adam si Eva" a lui Rebreanu, e o similaritate intre ele) pe care il recomand pentru azi. Gata.

julia

• Vizitator
« Răspuns #236 : Luni, 26 Septembrie 2011, 21:38 »
intr-adevar sunt remarcabile actritele australiene. mie cel mai mult imi place Cate Blanchet

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #237 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 10:04 »
Ce filme se mai pirateaza

topul realizat de site-ul makeuseof.com  ne indica 10 filme care sunt cele mai "piratate" in ultima vreme.
ma asteptam ca Avatar sa fie "fruntas" - dar tocmai pe acesta l-am vazut pe marele ecran - mi-am "scuturat" comoditatea si m-am dus pana la primul mall - unde cu ochelarii de rigoare am vizionat filmul (care are si cele mai mari incasari). alte doua filme care m-au facut sa strabat distanta de cateva statii pana la cinema au fost Inception si Shutter Island.  Inception l-am revazut si acasa - dar efectul "video" nu se compara celui de pe "marele" ecran.

........Iar Connelly a facu un rol bun si in filmul-fenomen-soc al anului 2000, "Requiem for a Dream" a lui Darren Aronofsky. ......

e aproape week- end si voi avea timp sa ma delectez cu acesta  ;D 

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #238 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 16:20 »
Pai cu siguranta nu te vei delecta. Cel putin eu nu am facut-o. Am facut doi ochi mari cat cepele si am clipit cat mai rar. Iar starea...filmul asta a fost unul dintre catalizatori cand am renuntat la fumat. Brrrr!
In alta ordine de idei, de cateva zile revad seria Bond, incepand cu Sean Connery. In top (personal top) cei mai tari 007 au fost Brosnan si actualul (Daniel Craig). Ultimul, foarte contestat (pe nedrept, spun eu), da personajului un aer veridic si de vulnerabilitate umana, e mai..atmosferic. Exact ceea ce-i lipsea.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #239 : Sâmbătă, 01 Octombrie 2011, 15:15 »
bitek, ai avut dreptate - sunt un pic (ceva mai mult dar mi-e greu sa recunosc  ??? ) bulversata de film – realitate  vs iluzie – nebunie vs  constientizare.

Ambienta - mai mult decat sumbra dar adecvata mesajului – nici nu stiu daca voi mai avea puterea sa-l revad curand. Strivirea (altfel nu stiu cum sa o numesc acum)  a celor 4 vieti  te impresioneaza. Filmul nu este unul comercial, realizarea lui axandu-se clar pe mesajul agresiv al dependentei si urmarile acesteia.
Remarca atat de plina de speranta de la jumatatea filmului  a Sarei Goldfarb  ( interpretata de Ellen Burstyn) – atunci cand a fost selectionata sa participle la concursul acela televizat – “Acum am pentru ce ma trezi dimineata” – marturiseste de fapt dorinta nespusa a celor 4 personaje de a gasi un sens vietii lor.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Y6gPvY_ZYr4?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>