Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301184 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #180 : Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 20:34 »
acu` pe " Prima " este Pretty Women , pe care o sa-l vad pentru a nu stiu cata oara ( o sa ajung sa le suflu replicile ) si pentru care o sa va parasesc un pic  :D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #181 : Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 20:37 »
ce fain...si eu l-am vazut de multe ori...si multe alte filme le revad cu placere ca si cum le-as vedea prima oara  :)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #182 : Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 23:22 »
acu` pe " Prima " este Pretty Women , pe care o sa-l vad pentru a nu stiu cata oara ( o sa ajung sa le suflu replicile ) si pentru care o sa va parasesc un pic  :D

s-a intors Janeta dupa intalnirea cu Julia si Richard! ;)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #183 : Sâmbătă, 25 Iunie 2011, 23:23 »
off , ca placuta intalnire a mai fost...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #184 : Duminică, 26 Iunie 2011, 02:47 »
se pare ca toate am tras un pic cu ochiul la un film care ne-am "fermecat" la vremea respectiva - ramanem romantice fetelor  :D

Julia, Richard si Rob Orbinson si Roxette ...

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/b0-6fUWvfFA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #185 : Duminică, 26 Iunie 2011, 09:27 »
in seara aceasta la TVR 1, de la ora 21.10 - "Balciul desertaciunilor"

Ecranizare modernă a romanului omonim al lui Thackeray. Există şi o versiune clasică, prima cu secvenţe color din istoria filmului, din 1934.

Fiică a unui artist englez muritor de foame şi a unei cântăreţe franceze de cor, Becky rămâne orfană de la o vârstă fragedă. Încă din copilărie, Becky îşi doreşte o viaţă luxoasă, mult peste nivelul social căruia îi aparţinea prin naştere. După ce părăseşte Academia doamnei Pinkerton din Chiswick, Becky se hotărăşte să cucerească înalta societate engleză prin orice mijloace. Se va folosi de întreaga ei inteligenţă, de farmecul şi de sexualitatea sa pe măsură ce se va impune în aristocraţia engleză de la mijlocul secolului XIX.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #186 : Duminică, 26 Iunie 2011, 10:35 »
Dacă vreţi să exploraţi limitele psihicului şi sufletului uman şi aveţi tăria să urmăriţi Cube, vi-l recomand. Motto-ul filmului: "Trebuie să vă salvaţi pe voi de voi înşivă".

bogdan, am stat azi noapte si am vazut filmul- de ce nu ai avertizat ca e thriller - incepusem sa ascult prin casa ce zgomote sunt  :D

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #187 : Duminică, 26 Iunie 2011, 12:40 »
in seara aceasta la TVR 1, de la ora 21.10 - "Balciul desertaciunilor"

Ecranizare modernă a romanului omonim al lui Thackeray. Există şi o versiune clasică, prima cu secvenţe color din istoria filmului, din 1934.
......

multumesc mult, Adda: William Makepeace Thackeray este unul dintre favoritii mei, asa ca voi face tot posibilul sa merg in seara asta la un alt fel de "targ al desertaciunilor"!

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/JuRRjNRv-rM?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #188 : Luni, 27 Iunie 2011, 22:21 »
pentru maine dimineata, la micul dejun, va rog sa nu va mai faceti griji: va astept pe toti aici:

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

sa nu care cumva sa lipsiti!

julia

• Vizitator
« Răspuns #189 : Luni, 27 Iunie 2011, 22:24 »

stii ca asta e filmul meu preferat?

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #190 : Luni, 27 Iunie 2011, 22:29 »
stii ca asta e filmul meu preferat?

nu stiu!

dar tu stii ca l-am revazut pe drumul de intoarcere din Maramures?! ei bine, da, Elena avea laptopul la ea, asa ca in momentul in care Dl. Aslan a stins lumina, ea a pus filmul si ne-am uitat...

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #191 : Miercuri, 29 Iunie 2011, 09:39 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/OfZFVBOiW_A?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #192 : Vineri, 08 Iulie 2011, 22:32 »
"Here's looking at you, kid"... a cincea replica dintre cele 100 mai faimoase replici din filme.

un film de vazut si revazut!

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Bv8MGYnP820?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #193 : Duminică, 10 Iulie 2011, 14:29 »
Kill Bill - un film semnat Quentin Tarantino - in rolul principal - Uma Thurman.

Este un film  format din 2 parti (volume) – aproape 4 ore in total – o poveste epica a unei bande de asasini profesionisti – impartit in capitole – plin de imprevizibil si intorsaturi  de situatii.
Tarantino considera ca este un omagiu adus filmelor care l-au marcat.

Filmul are scene extrem de violente.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/3sbKt3ptUJo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #194 : Luni, 11 Iulie 2011, 10:17 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/uDybmxbKf4Y?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

The Green Mile