Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301147 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #675 : Luni, 09 Decembrie 2013, 14:33 »
Pe-asta n-am stiut unde sa-l pun... E doar un filmulet animat - "One More Time" - 2010, Aleksandr Petrov
Un fel de... "Amintiri din copilarie". Mi-a placut... sfarsitul.
Студия Александра Петрова Ещё раз Alexander Petrov One More Time 2010

Amanunte aici: http://hand-drawn-animation.blogspot.ro/2011/02/one-more-time-by-alexander-petrov.html

Offline cartex

• Full Member
  • Mesaje postate: 152
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #676 : Luni, 09 Decembrie 2013, 14:58 »
Un alt film pe care l-am vazut de curand este The Hunt ( cu Mads Mikkelsen).

Un film despre mentalitatea oamenilor, incredere si nedreptate. Filmul prezinta o drama sociala si psihica prin care trece eroul principal (Lucas) - o poveste teribila a zilelor moderne.
Finalul este neasteptat si ramane cu o intrebare la care raspunsul poate avea o multitudine de variante. Sper sa va placa.  :)
Vazut si eu aseara...Da...impresionant cit de bine puncteaza reactia oamenilor, ca efect de ''turma''

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #677 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 13:40 »
Vazut si eu aseara...Da...impresionant cit de bine puncteaza reactia oamenilor, ca efect de ''turma''

Ma bucur ca ti-a placut. Intradevar de cele mai multe ori comportamentul si reactiile unui grup influenteaza pe cele ale individului care le accepta de cele mai multe ori fara a le mai trece prin filtrul personal.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #678 : Luni, 23 Decembrie 2013, 10:25 »
alba ca zapada si cei 7 pitici perversi.
o emotionanta drama romantica, o tulburatoare poveste de dragoste platonica piticeasca intre oameni de staturi diferite, recte piticii, pe de o parte, iar pe partea cealalta alba ca zapada :)
finalul e impresionant...cu o alba ca zapada care ar vrea sa-i iubeasca pe toti dar nu are putere si cu 7 pitici care vor sa se joace "de-a alearga-ma sa te prind" :love: 
un film rascolitor pe care-l recomand cu ardoare :bow:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #679 : Marți, 24 Decembrie 2013, 10:56 »
The Family (2013) - regia Martin Scorsese  O0

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

O comedie relaxanta despre un fost ganster al mafiei aflat acum intr-un program de protectie al martorilor. Cei 3 actori - Robert de Niro, Tommy Lee Jones si Michelle Pfeiffer fac un film bun.
Merge de vazut in zilele acestea de Craciun. Sarbatori fericite!  :)

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #680 : Duminică, 02 Februarie 2014, 20:06 »
captain Philips mi-a placut destul de mult. Sa nu va duceti la Gravity are o actiunea trenanta si este numai filmari 3d din spatiu.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #681 : Duminică, 02 Februarie 2014, 21:31 »
captain Philips mi-a placut destul de mult
O0
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #682 : Joi, 06 Februarie 2014, 11:41 »
Ca tot l-am vazut pe DeNiro mai sus e un film foarte bun cu el si cu Jeremy iron, un film nu asa de cunoscut ca Once upon a Time ... sau Taxi Driver, se numeste The Mission.

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #683 : Vineri, 14 Februarie 2014, 12:46 »
Robot and Frank
http://www.cinemagia.ro/filme/robot-and-frank-570113/

Intr-un viitor nu prea indepartat, un fost hot de bijuterii primeste un cadou din partea fiului său: un robot majordom programat sa aiba grija de el. Dar foarte curand cei doi "parteneri" isi vor incerca norocul in mici jafuri.

Foarte frumos, mi-a placut  ::)
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

Offline Laur

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #684 : Duminică, 16 Februarie 2014, 09:23 »
hihi ... Buletin de Bucuresti, acum pe antena 1  :thumbup:
Everthing will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #685 : Luni, 17 Februarie 2014, 11:27 »
Angela merge mai departe  :thumbup:

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
« Răspuns #686 : Duminică, 23 Februarie 2014, 10:23 »
The Secret Life of Walter Mitty mi s-a parut un film foarte interesant (merita vazut dupa parerea mea),
The Wolf of Wall Street nu m-a impresionat cu nimic, ba chiar cred ca e o mare porcarie ( nu am contabilizat numarul de injuraturi pe minut )
iar   Dallas Buyers Club    ar merita un Oscar.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #687 : Luni, 24 Februarie 2014, 10:41 »
Ia sa vad ce mai e pe aici:

captain Philips

vazut, placut, te tine in suspans, dar finalul, mah, in stil specific american, juma de flota pentru o barca de salvare  oO, in rest ok.

....se numeste The Mission.

vazut, bun !  O0
si sa nu uitam de coloana sonora ( face 25% din film)

Robot and Frank

nu l-am vazut, deci zici sa-l trec pe lista, ok

.... Buletin de Bucuresti...

Angela merge mai departe

am uitat de cand le-am vazut , undeva intr-un trecut mai ....altfel !!!  ;)

The Secret Life of Walter Mitty
The Wolf of Wall Street
 Dallas Buyers Club    

De aici nu am vazut decat The Wolf of Wall Street - pe mine m-a prins destul de mult pentru un film epic, chiar am uitat la un momente dat de limbaj, mi-a placut povestea si interpretrea lui DiCaprio. Daca imi spunea cineva prin 1997 cand se plimba pe puntea Titanicul , cat de bine isi va perfectiona jocul nu l-as fi crezut.
Oricum filmul a dat nastere la multe controverse, unii sunt pro altii contra, ba chiar citeam zilele trecute pe un site ca deja au inceput sa se inmulteasca procesele deschise de cei care apar in film si care cer daune pentru ca li s-a stricat imaginea profesionala, unii dintre ei inca mai lucreaza in domeniu.

Celelelte doua le trec pe lista.  :)

Si sa vin si eu cu un film care mi-a placut  - The book Thief (2013)

The Book Thief Trailer 2013 Movie - Official [HD]

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #688 : Sâmbătă, 15 Martie 2014, 15:31 »
Acum 2 zile am aflat de noul serial Cosmos -Odisee in timp si spatiu, care este o continuare a primului serial prezentat in anii 80 de Carl Sagan. Sigur va mai amintiti de el ( cei care aveti varsta corespunzatoare  :blush: ). Mie mi-a placut mult serialul. Cum la acea vreme prea erau multe emisiuni interesante abia asteptam sa inceapa.
Pentru cei interesati - maine 16 martie la ora 21:00 la National Geografic se difuzeaza primul episod din noua serie prezentat de astrofizicianul Neil deGrasse Tyson ( elev al lui Carl Sagan).
Mai multe detalii in articol  Serialul Cosmos
Pentru cei care aveti copii de scoala cred ca ar fi o idee buna sa-i incurajati sa vada serialul.

Official Trailer | COSMOS | FOX BROADCASTING

silviu

• Vizitator
« Răspuns #689 : Sâmbătă, 15 Martie 2014, 21:06 »
nu-mi amintesc serialul din anii '80 :-\ cred ca nu eram pasionat de cosmos, eram mai pamantean :giggle: