Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Louie:
--- Citat din: costi31 din Miercuri, 20 Martie 2019, 13:49 ---Vin si eu cu o intrebare...aveti un film preferat pe care il tot vedeti si revedeti din cand in cand si care va emotioneaza puternic , mereu pana la lacrimi sau extaz de bucurie...depinde... ca si cum ar fi pentru prima data ?
Schindler"s List - propunerea mea :o :'(
Mai sunt filme multe dar din pacate ori nu ruleaza la cinema , ori nu le gasesc pe Netflix ,poate dati si idei de site-uri eventual, va multumesc ! ;)
--- Terminare citat ---
Am vazut Schindler's List cred ca de cel putin 4 ori, ba pe TNT, ba pe Paramount. Este un film care pe mine parca ma hipnotizeaza. Nu-mi mai pot lua ochii de la ecran. Da, intr-adevar este un film de exceptie.
Hmm...cred ca as vedea oricand filmul The Notebook. Este un film de dragoste, realizat in 2004:
www.youtube.com/watch?v=FC6biTjEyZw
Dar nu este singurul. :)
Am sa fac o lista si o voi posta data viitoare. O0
Karrmen:
Îmi place cum ai scris, Costi - ”filme preferate”. Sunt probabil o sumedenie de filme apreciate de critici care nu ajung la sufletele noastre, așa cum sunt și multe filme care ne ating inimile, dar notele de pe imdb sunt mititele.
La urma urmei fiecare dintre noi suntem unici, gândim diferit și simțim diferit.
Unul dintre filmele mele de suflet este - The bridges of Madison County(are 7,6 pe imdb). E superb, din perspectiva mea, totul : povestea, jocul actorilor, peisajele...muzica. Sunt convinsă că ... cel puțin 80% dintre voi l-ați văzut deja. Celor 20%, le recomand cu încredere să petreacă 135 de minute urmărindu-l. :)
Zi cu soare să aveți!
costi31:
Am revazut "The Notebook"
"The bridges of Madison County" prima data , recunosc , dar mi-a placut ...chiar stiti faza cand ea era cat pe ce sa coboare din masina la acea intersectie ? Sigur nu ar mai fi fost la fel povestea desi eu i-am zis : Fugi...acum e ultima sansa ! Offffff... :-\ |o
Si fiindca tot vorbeam de Meryl Streep o puteti re-vedea in Madam " Florence Foster Jenkins" acesta fiind doar o comedie dupa intamplari reale , desi este muuult peste asteptari ! ::) :applause:
Sursa Netflix ;)
Louie:
--- Citat din: costi31 din Luni, 08 Aprilie 2019, 01:27 ---...chiar stiti faza cand ea era cat pe ce sa coboare din masina la acea intersectie ?
--- Terminare citat ---
Daaa... imi amintesc scena asta... am plans rau de tot!
Am vazut filmul acum foarte multi ani...m-a impresionat foarte mult! Un film de mare clasa!
Pantolila:
Eu..la capitolul filme sunt codasa rau, rar am avut timp de ele..dar incet incet incerc sa recuperez :help:..noroc ca stau bine la capitolul carti, poate si de aceea nu m-am inghesuit prea tare, deoarece m-au cam dezamagit ecranizarile, pe care am avut nenorocul sa le urmaresc. Asadar..documetare, jurnale de calatorie, chestii de genul acesta sunt pe primul loc ...in rest prefer mereu cartile, ma lasa sa ma transpun mai usor in pielea personajelor. *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă