Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (155/160) > >>

Louie:
Ce ziceti de filmul The Wife?
Glenn Close a fost nominalizata la categoria cea mai buna actrita in rol principal a premiilor Oscar 2019.
Este o actrita desavarsita iar interpretarea ei in acest film este exceptionala.
Filmul cu siguranta nu va lua Oscarul, nu pentru ca nu este bun, ci pentru ca sunt alte "prioritati", dar sper din tot sufletul ca Glenn Close sa-l ia, pentru ca il merita cu desavarsire.

Nina Petre:
În același timp, pe alt continent, aveau loc Premiile Oscar, la propriu.
So, avem multe de văzut și-apoi de dat cu părerea despre:
-''Green Book'', cel mai bun film, regizor Peter Farrelly,
-''Roma'', cel mai bun regizor, Alfonso Cuaron,
-''The Favourite'', cea mai bună actriță în rol principal, Olivia Colman,
-ei, și cine credeți... of course, preferatul meu ''Bohemian Rhapsody'', cel mai bun actor în rol principal, Rami Malek! Freddy Mercury, de-acolo de unde se află, poate vedea clar că testamentul lui ''Show must go on'' chiar go on!

Louie:
Un film pe care il astept cu nerabdare este "The Irishman".
Regia Martin Scorsese
Distributie: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Anna Paquin, Ray Romano, Bobby Cannavale ...

Monica Mo:
Am notat, Louie... Multumesc.

costi31:
Vin si eu cu o intrebare...aveti un film preferat pe care il tot vedeti si revedeti din cand in cand si care va emotioneaza  puternic , mereu pana la lacrimi sau  extaz de bucurie...depinde... ca si cum ar fi pentru prima data ?
Schindler"s List - propunerea mea  :o  :'(

Mai sunt filme multe dar din pacate ori nu ruleaza la cinema , ori nu le gasesc pe Netflix ,poate dati si idei de site-uri eventual, va multumesc !  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă