Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
wonderland:
Episodul de aseara din Flavours of Romani nu l-am ratat! :applause: Si, ce sa vezi, a avut si o secventa din Cheile Nerei: Turnelurile Romane si Ochiul Beiului.
Charlie Ottley a inclus in documentar mai putine imagini decat mi-as fi dorit, dar suficiente cat sa-mi improspateze amintirile :) :)
Imi place ca documentarul lui. Nu e deloc...idilic. Evidentiaza, dar intr-un mod atat de elegant, lucrurile negative. Spun elegant pentru ca are asa, un fel pozitiv de a le prezenta. Nu ca sa ...invinovateasca, ci ca sa asocieze cu o sugestie constructiva. Si, ceea ce mi se pare extraordinar e ca o face avand grija sa puna in prim plan frumusetea sau importanta istorica, culturala a locului/obiectivului si sa arate avantajele pe care le-ar avea Romania, daca cei abilitati ar fi si competenti sa tina seama de asta...
Vezi Baile Herculane, soseaua din Sasca Montana si multe altele...
Nina Petre:
De-asta imi place mie atat de mult de acest om, faptul ca apreciaza lucrurile cu adevarat valoaroase si prezinta totul obiectiv, de aceea pare elegant modul in care evidentiaza problemele. Vine din alta cultura, de la alt nivel. Noi suntem in momentul in care unora ne pasa, altora nu. Dar celor care ne pasa nu avem exercitiu inca si punem multa patima, mod in care nu rezolvam nimic. De exemplu, eu as fi in stare sa merg pe munti cu Gabi Paun, cu potera, sa vanez nebunii care taie copaci, dar in acest fel suntem la fel de nebuni ca si cei care taie. Cand vom ajunge la nivelul lui Charlie vom sti cum sa punem problema, sa propunem proiecte viabile, sa le exersam, sa militam pentru legiferare si tot asa...
Altfel, m-am bucurat nespus sa rememorez toata povestea ''Cheile Nerei'', iata, aproape la un an de cand a avut loc, inca mai vorbim despre ea.
wonderland:
Pai, daca a fost asa frumos...
Nina, ai vazut petitia online linkuita de mine? ;)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1668.msg133298/topicseen.html#msg133298
Nina Petre:
Am revazut zilele astea, ''In to The Wild'', filmul lui Sean Penn, cu Emile Hirsch, fara sa-mi propun, fiindca eram sigura ca voi revedea ''Wild''(regia Marc Vallee, cu Reese Witherspoon). Doua filme despre calatorii dar nu orice fel de calatorii, ci din cele in care stii ca trebuie neaparat sa pleci dar fara sa stii ce te cheama, calatorii mai degraba interioare, natura fiind cadrul potrivit care-ti permite sa vezi intunericul si lumina din tine... sunt doua filme care cam dor daca cumva rezonezi cu ele...dar daca nu, oricum imaginile surprinse sunt ireal de frumoase.
Sorrin:
Ostrov 2006
Spring summer autumn winter and Spring 2001 (coreean, nu-s sigur de an)
The fountain 2006
Quills
Unde la soare e frig
Tatăl risipitor
Decalog (serial polonez)
☺☺☺
🙄🙄
😁
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă