Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (151/160) > >>

Nina Petre:
Va recomand cu multa bucurie serialul documentar ‘‘Flavours of Romania‘‘ care poate fi vazut incepand de vineri, 23 martie 2018, ora 21, pe tvr 1.
Cei care au fost anul trecut in Excursia Cheile Nerei poate isi mai aduc aminte de intalnirea noastra cu echipa de filmare si de ‘‘ sesiunea‘‘ noastra de poze de langa Lacul Ochiul Beiului. Se filma atunci episodul despre Banat din cadrul acestui serial.
Am si eu lista mea cu oameni pe care-i pretuiesc si-i respect si care nu se bat cu pumnul in piept ca-s romani sau patrioti dar care stiu sa vada si sa arate autenticitatea si frumusetea tarii mele, iar Charlie Ottley e de departe unul dintre ei.

http://adevarul.ro/locale/pitesti/jurnalistul-britanic-facut-romania-celebra-lumea-multi-straini-idei-preconcepute-nu-realizeaza-destinatie-fantasticaeste-romania-1_5aa4e539df52022f756dc752/index.html

wonderland:
Multumesc, Nina si pentru lista cu filmele premiate la Oscar si pentru aceasta informatie!  :worthy:
Chiar ma intrebam cand se difuzeaza.

Nina Petre:
 A plecat spre sursa Marelui Film preferatul meu Milos Forman...Filmele lui m-au marcat, le-am trait intens, le iubesc la fel si in ziua de azi. Intr-o ordine subiectiva, bineinteles, va recomand cu caldura sa vedeti sau sa revedeti:

’’Zbor deasupra unui cuib de cuci’’,
’’Hair’’,
’’Amadeus ’’,
’’Man on the Moon ’’,
’’Ragtime ’’,
’’Goya’s Ghosts’’,
’’Scandalul Larry Flynt’’.

wonderland:
Cu agitatia de pe forum de aseara, am uitat de "Flavours of Romania". Si nici reluarea de dimineata n-am prins-o.  |o
Nina, admir pasiunea ta pentru filme. Din lista ta doar doua am vazut.

Nina Petre:
Ai pierdut chiar episodul despre Moldova, ep. 4, sa tii minte daca vrei sa-l vezi, inteleg ca pe Tvr International le reiau...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă