Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
dianna:
Atata drama... si ce daca sunt singura de Valentine's Day ? Sarbatoresc ca am scapat de vineri 13 :) Asta daca ma intorc intreaga de la ski :)
De fapt voiam sa zic ca duminica asta la HBO de la 20:00 e chiar The Grand Budapest Hotel !
Monicuta:
Multumim pentru informatie. Eu nu prind HBO dar o sa merg neaparat in ...deplasare.. Trebuie sa-l vad.
M-am "indragostit" de Ralph Finnes la prima vedere, merita Oscarul pt Lista lui Schindler. Nu stiu ce sanse are anul acesta dar ii tin pumnii. Inca odata MULTAM FRUMOS.
Cory:
Inca un film SF, momentan ruleaza in 3D doar la cinema, eu cred ca o sa astept sa apara si online ca sa-l vad ...
silviu:
un el si o ea despuiati in jungla, pe discovery :o
Cory:
http://www.descopera.ro/dnews/13962484-peste-700-de-filme-considerate-perle-rare-pot-fi-vizionate-gratuit-pe-acest-site
Peste 700 de filme rare, inclusiv unele care sunt regizate de cineaşti celebri, pot fi vizionate în mod gratuit pe site-ul OpenCulture, o platformă online care sprijină programele educaţionale destinate internauţilor şi distribuirea gratuită pe internet a producţiilor culturale, potrivit apar.tv.
Filmele incluse în această selecţie - atât lungmetraje, cât şi scurtmetraje - reprezintă adevărate capodopere ale cinematografiei mondiale. Printre ele se află şi câteva "perle rare", reprezentând primele scurtmetraje regizate de cineaşti celebri, precum George Lucas, Wes Anderson, Stanley Kubrik, Christopher Nolan, David Lynch, Tim Burton.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă