Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
silviu:
as merge si io, dar... pe vremuri aveam un obicei: ma pupam cu fetele de langa mine si chiar ne mangaiam :giggle: ce fain era :thumbup:
Onix:
Fata disparuta in regia lui David Fincher si Ben Affleck in rolul principal.
Cory:
Si o comedie ce merge exact in zilele astea ploioase...
almi_gabi:
...si au fost si Globurile de aur 2015 ! Castigatori BoyHood - inca nu l-am vazut dar il trec in lista cu filme de vizionat si Hotel Grand Budapest care merita vazut.
Mari_a:
( http://sarah-janeszikora.com/ Girl with the broken heart)
Maine e 14! O duduie intervievata intr-un supermarket in fata unui raft cu ursuleti, gangurea azi-dimineata la tv, denaturand suav reflexivul lui "a darui", ca pentru ea 14 februarie "inseamna inca un moment in care sa ne daruim unul altuia". :buck2:
"Pentru mulţi dintre noi 14 februarie este doar o zi în care preţurile la trandafiri cresc, prin toate magazinele încep să atârne inimioare de pluş de dimensiuni variabile, iar depresia revine în forţă atacând din toate vazele de flori goale şi rafturile pe care ar fi putut să adune praful un ursuleţ . Chiar dacă credeai că e suficient să treci cu bine de Crăciun, de inevitabilele întâlniri cu mătuşile şi întrebările lor indiscrete, Valentines Day este mai nou adevărata probă de foc. Toate birturile se umplu de cupluri improvizate bucuroase că au reuşit să gasească următorul suflet pereche, petrecerile se ţin lanţ şi peste tot lumea zâmbeste ducând tot felul de pacheţele cu ciocolată, flori, bilete în Dubai şi alte nimicuri. Pe scurt, Valentines Day nu este tocmai o binecuvântare pentru cei singuri sau pentru cei care nu cred în fericirea la comandă, aşa că am căutat câteva filme care să ne ajute să treacem cu bine peste Black Saturday de anul acesta."
Continuarea aici:
http://www.postmodern.ro/articol/filme-pentru-anti-valentines-day
Suedia, tara care e impotriva discriminarilor de orice fel, a transformat Valentine's Day in "Sarbatoarea tuturor inimilor", nu numai a indragostitilor. Suedezii daruiesc ciocolata, plushuri, sticle de vin cu inimioare atarnate de dop etc., care dupa cum il duce inspiratia, indiferent de sex, de varsta, de orice.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă