Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
marcutza:
almi_gabi:
Dupa "Shutter Island' - Leonardo diCaprio va aparea in vara aceasta, in rol principal, in alt film psihologic "Inception".
almi_gabi:
--- Citat din: pe_jumate din Vineri, 23 Aprilie 2010, 23:59 ---copii, copii, ieri si azi am iesit rau de tot din rutina mea.. am dat intamplator de un serial la tvr 1, care se cheama secretele de la palat.... iar episodul pe care l-am vazut la tv m-a facut sa caut restul episoadelor pe internet.. unde filmul se cheama the queen seon-deok.. asa ca am pierdut aproape toata noaptea trecuta si azi pana la ora asta uitandu-ma innebunita sa vad cum se termina.. am vazut si am terminat si eu ..batistele.. plang de rup de mila personajului care m-a naucit, pur si simplu.. bi-dam
senzational scenariu, exceptionale costume.. iar bi-dam... ;)!
--- Terminare citat ---
pe-jumate si eu sunt fana a serialelor coreene. acum la TVR 1 se reia (ora 18.30) un serial difuzat anul trecut - giuvaierul palatului. sunt convinsa ca o sa-ti placa la fel de mult .
la topicul de muzica am postat mai demult melodii din aceste seriale.
Un site unde puteti gasi amanunte despre aceste seriale coreene cu subiecte istorice, gen giuvaierul palatului, furtuna la palat, secretete de la palat: http://koreafilm.ro/blog/tag/giuvaerul-palatului/
Vizionare placuta! :D
Saturnianul:
Pentru ca tot vorbea @Ayouni intr-un topic de o excursie la ruinele mayase din Mexic, uite un film ce are ca tema o legenda legata de aceste ruine. Atentie, filmul contine scene dure. Trailer-ul e mai ok :)
maria171:
am vazut azi
eu cand vreau sa fluier, fluier
mie mi-a placut
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă