Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Mari_a:
Pe-asta n-am stiut unde sa-l pun... E doar un filmulet animat - "One More Time" - 2010, Aleksandr Petrov
Un fel de... "Amintiri din copilarie". Mi-a placut... sfarsitul.
Студия Александра Петрова Ещё раз Alexander Petrov One More Time 2010
Amanunte aici: http://hand-drawn-animation.blogspot.ro/2011/02/one-more-time-by-alexander-petrov.html
cartex:
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 30 Octombrie 2013, 09:57 ---Un alt film pe care l-am vazut de curand este The Hunt ( cu Mads Mikkelsen).
Un film despre mentalitatea oamenilor, incredere si nedreptate. Filmul prezinta o drama sociala si psihica prin care trece eroul principal (Lucas) - o poveste teribila a zilelor moderne.
Finalul este neasteptat si ramane cu o intrebare la care raspunsul poate avea o multitudine de variante. Sper sa va placa. :)
--- Terminare citat ---
Vazut si eu aseara...Da...impresionant cit de bine puncteaza reactia oamenilor, ca efect de ''turma''
almi_gabi:
--- Citat din: cartex din Luni, 09 Decembrie 2013, 14:58 ---Vazut si eu aseara...Da...impresionant cit de bine puncteaza reactia oamenilor, ca efect de ''turma''
--- Terminare citat ---
Ma bucur ca ti-a placut. Intradevar de cele mai multe ori comportamentul si reactiile unui grup influenteaza pe cele ale individului care le accepta de cele mai multe ori fara a le mai trece prin filtrul personal.
silviu:
alba ca zapada si cei 7 pitici perversi.
o emotionanta drama romantica, o tulburatoare poveste de dragoste platonica piticeasca intre oameni de staturi diferite, recte piticii, pe de o parte, iar pe partea cealalta alba ca zapada :)
finalul e impresionant...cu o alba ca zapada care ar vrea sa-i iubeasca pe toti dar nu are putere si cu 7 pitici care vor sa se joace "de-a alearga-ma sa te prind" :love:
un film rascolitor pe care-l recomand cu ardoare :bow:
almi_gabi:
The Family (2013) - regia Martin Scorsese O0
O comedie relaxanta despre un fost ganster al mafiei aflat acum intr-un program de protectie al martorilor. Cei 3 actori - Robert de Niro, Tommy Lee Jones si Michelle Pfeiffer fac un film bun.
Merge de vazut in zilele acestea de Craciun. Sarbatori fericite! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă