Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (135/160) > >>

silviu:
Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase poveşti de dragoste de pe marele ecran
Fie că e vorba de numărul de batiste ude sau de numărul de suspine, fie că se monitorizează un puls crescând, un film de dragoste are diverse „criterii“ de evaluare în rândul cinefililor. De la „Casablanca“ la „Brokeback Mountain“, „Vanity Fair“ a alcătuit o listă a celor mai frumoase poveşti de dragoste transpuse pe marele ecran.

almi_gabi:
Un film pe care l-am vazut in ultima vreme este un film norvegian ( cinematografia nordica este in plina ascensiune) despre Thor Heyerdahl – un film inspirat din realitate. Exploratorul norvegian Thor Heyerdahl a traversat Oceanul Pacific cu o plută din lemn de balsa în 1947, împreună cu cinci oameni, pentru a dovedi că sud-americanii în epoca pre-columbiană ar fi traversat oceanul pentru a se stabili în insulele polineziene. Traversarea a durat 101 zile si au fost parcursi 80 000 km.

Filmul mi s-a parut interesant si vi-l recomand. Este un film despre perseverenta si curaj.

KON-TIKI Trailer # 1

almi_gabi:
Un alt film pe care l-am vazut de curand este The Hunt ( cu Mads Mikkelsen).

THE HUNT Trailer [HD]

Un film despre mentalitatea oamenilor, incredere si nedreptate. Filmul prezinta o drama sociala si psihica prin care trece eroul principal (Lucas) - o poveste teribila a zilelor moderne.
Finalul este neasteptat si ramane cu o intrebare la care raspunsul poate avea o multitudine de variante. Sper sa va placa.  :)

wonderland:
un documentar care merită văzut. l-aș fi pus la cultură și cunoaștere, dar nu i-am găsit locul.

http://www.filmedocumentare.com/de-ce-conteaza-frumusetea/?fb_action_ids=555101327906108&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22555101327906108%22%3A620378917978803%7D&action_type_map=%7B%22555101327906108%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

cartex:
Tocmai ce-am re-vazut un film dulceag, dar foarte placut dealtfel : '' Vacanta'' cu Cameron Diaz si Jude Law ( care arata.... demential, by the way  :smitten: :smitten:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă