Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Mari_a:
Aseara am "vazut" un film romanesc. Cam jumate "cu ochii", iar restul... culcata, cu ochii inchisi si cu castile pe urechi... :giggle: Mi-a zis cineva "asa, ca la teatru' radiofonic"! ;D Si mi-am amintit de linkul asta cu piese de teatru...
http://teatrale.nobody.ro/lista-alfabetica-pieselor/
Voaaai, ce mai ascultam... Aveam acasa "difuzoare" la care se transmitea de la statia de radioficare - sau asa ceva! - erau doua afara, agatate pe casa si trei raspandite prin camere... Toata ziua eram cu urechile la ele, ca se auzeau de la poarta pana-n gradina... Prin anii '60 aveam d'astea din lemn, la care se regla sonorul de la "limbutza" aia mica...
Prin '70 d-astea...
P-orma ne-am "modernizat", prin anii '80 (pana in '88 cand ne-a demolat casa, sa sistematizeze lacul din fundul gradinii) aveam d-astea:
In fine, am intrat aici sa pun un film. O ora cu/despre Brancusi... Filmari din anii '29 - '39...
Brancusi Filmed (1923-1939)
almi_gabi:
Pentru cei carora le plac filmele clasice dar si cele moderne, canalul TCM lanseaza saptamana laureatilor (17-24 februarie 2013) o selectie de filme clasice care au facut istorie si filme contemporane care isi reprezinta generatia cu stralucire.
In link gasiti programul acestor filme cu data si ora la care vor fi difuzate. :)
Saptamana filmelor premiate
Caroline:
Multumesc pentru program, almi_gabi. Eu am inceput de azi, pe TCM, cu Quo vadis... ::)
mihaela1961:
Pe ProCinema-La vie en rose sau La mome(vrabiuta)-viata lui Edith Piaf.In opinia mea Marion Cotillard face rorul vietii ei!
La fel de 'fragila' ca si constitutie, ma duce gandul la Audray Tatou cu al ei film Amelie!
'Ma trage ata' catre cultura franceza! :)
DAR
Am vazut filmul The word, va trimit si eu un link 'de vazut online'
http://www.filme-bune.net/the-words-film-online-subtitrat-in-romana/
almi_gabi:
--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 13 Februarie 2013, 09:51 ---..
Am vazut filmul The Words, va trimit si eu un link 'de vazut online'
...
--- Terminare citat ---
Ca de obicei interpretarea lui Jeremy Irons - de remarcat!! :smitten:
Intrebare, intrebatoare: Cine e barbatul din final? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă