Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (128/160) > >>

bit:
Aci vrui sa mai adaug ceva, da`varsta si senilitatea isi spun cuvantu`.

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 12:16 ---Am primit un link, nu stiu daca a mai fost pus de cineva pe-aici ....

--- Terminare citat ---

L-am mai "trantit" si eu pe un topic, dar las' sa fie, ca nu strica.  :giggle:

--- Citat din: bit din Joi, 17 Ianuarie 2013, 00:32 ---
Cam atat. Revin dupa ce vad Argo. Si Lincoln.

--- Terminare citat ---

Si eu le am pe astea 2 in vizor cat de curand!! Mai ales dupa ce Argo a castiat Globul de Aur.
Sa fie oare Lincon cel care va lua Oscarul?

--- Citat din: bit din Joi, 17 Ianuarie 2013, 00:32 ---.....
(iote, am facut 3000 de aberatii! :o Ma frate, mult timp am mai avut la dispozitie!)

--- Terminare citat ---

Mai bine recunoaste ca te-ai "invechit" pe aici .   :giggle:

Si ca sa revin on topic - am vazut zilele astea un film care mi-a placut mult.  O poveste in poveste - tot fara actiune, dar un scenariu frumos.

The Words - Official Trailer (2012) [HD]

Emi 53:
M-ia placut filmul si mie f. mult. :)

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 17 Ianuarie 2013, 08:58 ---L-am mai "trantit" si eu pe un topic, dar las' sa fie, ca nu strica.  :giggle:
--- Terminare citat ---

Autch, mi se parea mie ca l-am mai vazut pe undeva...  :D   Am o surioara care ma "aprovizioneaza" cu d-astea, ca sa nu ma plictisesc.  :)   Acum mi-a trimis un link catre un site cu filme romanesti online: catalogul filmelor româneşti (de la A la Z)
http://cinemaromanesc.blogspot.com/

almi_gabi:

--- Citat din: bit din Joi, 10 Ianuarie 2013, 20:01 ---Vazut Django. Pentru cei care se asteapta la ceva gen Kill Bill, nu va grabiti, nu e nici pe departe. Nu spun ca-i rau, insa...Kill Bill e inca number one.

--- Terminare citat ---

E Kill Bill in varianta masculina !!   ;)  Si ai dreptate Kill Bill e mai reusit!  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă