Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
bit:
Aci vrui sa mai adaug ceva, da`varsta si senilitatea isi spun cuvantu`.
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 12:16 ---Am primit un link, nu stiu daca a mai fost pus de cineva pe-aici ....
--- Terminare citat ---
L-am mai "trantit" si eu pe un topic, dar las' sa fie, ca nu strica. :giggle:
--- Citat din: bit din Joi, 17 Ianuarie 2013, 00:32 ---
Cam atat. Revin dupa ce vad Argo. Si Lincoln.
--- Terminare citat ---
Si eu le am pe astea 2 in vizor cat de curand!! Mai ales dupa ce Argo a castiat Globul de Aur.
Sa fie oare Lincon cel care va lua Oscarul?
--- Citat din: bit din Joi, 17 Ianuarie 2013, 00:32 ---.....
(iote, am facut 3000 de aberatii! :o Ma frate, mult timp am mai avut la dispozitie!)
--- Terminare citat ---
Mai bine recunoaste ca te-ai "invechit" pe aici . :giggle:
Si ca sa revin on topic - am vazut zilele astea un film care mi-a placut mult. O poveste in poveste - tot fara actiune, dar un scenariu frumos.
The Words - Official Trailer (2012) [HD]
Emi 53:
M-ia placut filmul si mie f. mult. :)
Mari_a:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 17 Ianuarie 2013, 08:58 ---L-am mai "trantit" si eu pe un topic, dar las' sa fie, ca nu strica. :giggle:
--- Terminare citat ---
Autch, mi se parea mie ca l-am mai vazut pe undeva... :D Am o surioara care ma "aprovizioneaza" cu d-astea, ca sa nu ma plictisesc. :) Acum mi-a trimis un link catre un site cu filme romanesti online: catalogul filmelor româneşti (de la A la Z)
http://cinemaromanesc.blogspot.com/
almi_gabi:
--- Citat din: bit din Joi, 10 Ianuarie 2013, 20:01 ---Vazut Django. Pentru cei care se asteapta la ceva gen Kill Bill, nu va grabiti, nu e nici pe departe. Nu spun ca-i rau, insa...Kill Bill e inca number one.
--- Terminare citat ---
E Kill Bill in varianta masculina !! ;) Si ai dreptate Kill Bill e mai reusit! :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă