Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Matei:
vazand exaltarea lui bitek, am acceptat provocarea "cap ou pas cap" si am vazut si eu aseara"jeux d'enfants". nu vreau sa supar pe nimeni, nu este genul meu de film... o poveste complexa, ciudata, unde la sfarsit si Manole se zideste langa Ana lui. totusi am remarcat frumusetea frantuizoacelor (in frunte cu marion, desigur), sunt stilate dom'le, au un je ne sais quoi care le deosebeste de alte femei.
dupa aceea am vazut pe tvr "efectul domino" (ripple effect) care mi-a placut mai mult, ca si mesaj vreau sa zic.
Ripple Effect - Trailer
totusi, guess, cum ai reusit sa dai de film? l-ai vazut sau ai folosit niste tag-uri mai speciale? :)
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Joi, 30 August 2012, 11:49 ---totusi, guess, cum ai reusit sa dai de film? l-ai vazut sau ai folosit niste tag-uri mai speciale? :)
--- Terminare citat ---
sunt femei care iubesc provocarile. eu sunt una dintre ele.... :D
glumesc. vazusem filmul in urma cu cativa ani si descrierea lui bitek a fost suficienta pt mine, mi-am amintit unele faze si...asta a fost.
aseara cand cautam un link pt bitek am gasit un film care mi-a placut, e genul meu.... The Vow (Juramantul, 2011) m-a tinut treaza pana pe la 2.
il puteti vedea aici
http://www.moviesample.net/the-vow-online-subtitrat/
deja caut altul pentru diseara, sper sa nu fi redeschis cutia Pandorei. am avut o perioada cand vedeam 2 filme/zi, ceea ce-i cam mult pentru timpul meu liber, indata limitat ca incep jobul.
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 30 August 2012, 12:15 ---The Vow (Juramantul, 2011) m-a tinut treaza pana pe la 2.
il puteti vedea aici
http://www.moviesample.net/the-vow-online-subtitrat/
--- Terminare citat ---
saru'mana, guess! diseara "merg" la film, la "legamantul"! :)
bit:
Mie mi s-a parut cam sec, cam sarac in exprimare...da, are realism (chiar are la baza o poveste adevarata) insa din punctul meu de vedere cinematografia e arta si nu...NatGeo sau Discovery (bine, e cam exagerata comparatia, insa cred ca l-as jigni mai rau -filmul- daca l-as considera banal) Asa ca vreau emotie, vreau spectacol vizual, vreau cameleoni umani (din specia De Niro), vreau magie, vreau Sauron, vreau femei frumoase incat sa-mi rareasca bataile inimii, vreau...vreau cam multe, nu? ???
Guesswho:
nu-i wow, ci vow! :D
intr-o seara in care ai chef de ceva usurel (cum eram io aseara) merge...si mie mi-a placut faptul ca era inspirat dintr-un caz real, a fost un plus sa vreau sa-l vad, nu aveam chef de fictiuni si alte alea.
pana la urma depinde de gusturile fiecaruia in materie de filme, de ce ai chef sa vezi, etc.... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă