Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (110/160) > >>

bit:
YEEEEAAAA!  :yeah: :yeah: :yeah: Ti pup bre, el e! :applause: :applause: :bow: :bow: :bow: :flori: :flori: :flori:
Ai o (galetusa de) inghetata de la moa, just name the flavour!

Vai, o sa traiesc cu 15 ani mai mult!

bit:
Si unde mai pui ca fata e Marion Cotillard ...:smitten:
Multumesc foarte, bre Guess, mi-ai facut ziua frumoasa!

Si bineinteles ca l-am gasit pe...site-urile pe unde bantui eu! Si e de la sine inteles ca nu ma rabda inima sa nu-l vad, numa` sa se termine de descarcat...

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 29 August 2012, 22:00 --- cred ca e "Jeux d'enfants" sau "Iubeste-ma daca poti!"
trage un ochi aici sa vezi daca recunosti actorii...
http://www.filmepro.ro/musicvideo.php?vid=f6218303f

--- Terminare citat ---

chapeau, guess, felicitari, bravo! :applause: you guessed just right! :) nu l-am vazut, o sa am ocazia sa ma delectez si eu acum.  "se faire ensevelir dans un bloc de beton..." br br br
guess, poate-l ghicesti si pe-al meu! dau doua galetuse de inghetata!

bit:
Daaaa, deci vazut Jeux d`enfants...culmea e ca nu pot sa descriu starea in care ma aflu...nu-i nici un emoticon pe aproape...mda, mai bine tac. Chiar nu am cuvinte.

(ei bine, nu ma luati in seama, io cu jucariile mele :blush:)

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 29 August 2012, 22:08 ---YEEEEAAAA!  :yeah: :yeah: :yeah: Ti pup bre, el e! :applause: :applause: :bow: :bow: :bow: :flori: :flori: :flori:
Ai o (galetusa de) inghetata de la moa, just name the flavour!

Vai, o sa traiesc cu 15 ani mai mult!

--- Terminare citat ---
ma bucur ca informatia ti-a fost de folos  :)
sa mai spuna cineva ca barbatii sunt greu de multumit  :D

--- Citat din: Matei din Miercuri, 29 August 2012, 23:20 ---chapeau, guess, felicitari, bravo! :applause: you guessed just right! :) nu l-am vazut, o sa am ocazia sa ma delectez si eu acum.  "se faire ensevelir dans un bloc de beton..." br br br
guess, poate-l ghicesti si pe-al meu! dau doua galetuse de inghetata!

--- Terminare citat ---
domnilor, ati pus gand rau siluetei mele?  :2funny: (glumesc, of course  :) )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă