Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Matei:
Multumesc mult Bitek, Almi Gabi, Caroline... din pacate nu e vorba nici despre The painted veil, nici despre Pacientul englez. da, actiunea se petrece in India, tocmai in zilele premergatoare declararii independentei si in ajunul plecarii britanicilor din tara. in film chiar sunt preluate niste imagini de arhiva, cu ziua respectiva, cu reprezentanti ai casei regale prezenti la evenimentul respectiv. este emotionanta coborarea drapelului britanic si inaltarea celui indian si asta se vedea pe chipurile tuturor.
Caroline:
N-am vazut filmul (si cred ca ar fi interesant). Dar daca stii tot despre el, la ce trebuie titlu?
bit:
O sa fac o trecere in revista (in viteza) la ce-am vazut zilele astea:
1. RED - cu Bruce Willis - neah!
2. Hot Tub Time Machine - merge cu popcorn. Si cola. Intr-o duminica ploioasa, cand oricum n-ai ce face altceva.
3. Edge of Darkness - cu un Mel Gibson batran rau. Hmmm, mda, destul de realist. Dark. Bunicel.
4. Dear John - interesant. Educativ chiar. Pentru pustoaicele de 16-20-22 de ani.
5. How Do You Now. Ei, da! O comedie romantica reusita. Cum n-am mai vazut de mult. Desi e vechi (2010 - de unde rezulta ca dorm pe mine cam mult ;D), da, chiar bun. O mentiune pentru Reese Witherspoon (da, dom`ne, e blonda! Nativa chiar! Si ce? E chiar draguta aci, cand nu face pe neuronul singuratic de la Drept) fragila, matura...da, mi-a placut. Si ea, si filmul.
Acum vad Hanna. Revin. (Am facut economie maxima la ghilimele. Cine vrea, s-anunte ;))
L.E. Era sa uit ce era mai important: Dangerous Beauty (http://www.imdb.com/title/tt0118892/) Pe care banuiesc ca multi l-ati vazut. Vechi, vechi, asa e. Si io vin din secolul trecut, stiu :idiot2:. Insa filmul e minunat, asa ca il recomand cu caldura.
dauina:
--- Citat din: bitek din Vineri, 17 August 2012, 23:18 ---O sa fac o trecere in revista (in viteza) la ce-am vazut zilele astea:
1. RED - cu Bruce Willis - neah!
2. Hot Tub Time Machine - merge cu popcorn. Si cola. Intr-o duminica ploioasa, cand oricum n-ai ce face altceva.
3. Edge of Darkness - cu un Mel Gibson batran rau. Hmmm, mda, destul de realist. Dark. Bunicel.
4. Dear John - interesant. Educativ chiar. Pentru pustoaicele de 16-20-22 de ani.
5. How Do You Now. Ei, da! O comedie romantica reusita. Cum n-am mai vazut de mult. Desi e vechi (2010 - de unde rezulta ca dorm pe mine cam mult ;D), da, chiar bun. O mentiune pentru Reese Witherspoon (da, dom`ne, e blonda! Nativa chiar! Si ce? E chiar draguta aci, cand nu face pe neuronul singuratic de la Drept) fragila, matura...da, mi-a placut. Si ea, si filmul.
Acum vad Hanna. Revin. (Am facut economie maxima la ghilimele. Cine vrea, s-anunte ;))
--- Terminare citat ---
la tine acas' e multiplex??? :whistle: :giggle:
bit:
Nu, e simple. Plex. Da` se face si multiplex (cat de curand :yeah:). Si atunci o sa va invit la cinema@home. Da` fiecare vine cu popcorn la pachet :whistle: :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă