Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (65/160) > >>

bit:
Mie mi se pare ca se incearca insamantarea in subliminalul americanului de rand (caci lui ii este adresat in primul rand orice film de la Hollywood, nu?) a insensibilizarii vis-a-vis de actele dincolo de orice urma de umanitate pe care CIA, FBI, NSA si alte agentii americane cu acronime care vegheaza la "pastrarea libertatii" le intreprind tocmai cu scopul acesta, pastrarea libertatii. Nu sunt paranoic (nu mai mult decat orice om incadrat in limitele sanatii mentale), nici adept al teoriilor conspiratiilor, da` parca 1984 incepe sa devina realitate mai mult ca oricand...

bit:
By the way (sa-mi fie rusine ca m-am trezit dormind!), welcome back, Gabi!

Si daca tot suntem pe topicul special anume, ce ziceti de o "bursa a pariurilor" la Oscar-ul 2012? De exemplu, eu as vrea sa o vad castigatoare pe Rooney Mara (da, stiu, e la moda dar pe mine m-a convins fata asta, are talent!). La filme nu spun nimic deocamdata, mai am de lucru (de vazut War Horse, Hugo, extremely Loud...mai e de munca. Am vazut Moneyball - nu m-a convins, The Descendants - la fel, Midnight in Paris - interesant dar Oscar e prea mult, The Tree of Life - ei, asta da! ;)).

Crista:
Sherlock Holmes cu Benedict Cumberbatch ( ??? spelling) si Martin Freeman . Un Moriarty surprinsator. Londra zilelor noastre. Departe de clown-itul lui Robert Downey Jr.Ma tenteaza un maraton prin Londra din perspectiva acestui erou,de-a lungul timpului

bit:
Revin, tocmai am vazut "Hugo". Emotionant. Recomand cu caldura oricui.

Guesswho:
Multumesc pentru idee, bitek, ma voi ocupa de el chiar azi. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă